Cauti Asics Gel Cumulus? Vrei pantofi de alergare barbati? Recomandam cei mai buni pantofi de alergare, atat pentru barbati, cat si pentru femei! ASICS Gel Cumulus 23 continuă tradiția Cumulus de a fi un model de adidasi versatil, neutru, pe care te poți baza sute de kilometri. Versiunea 23 a fost actualizată cu o plasă mai moale și zone de construcție spațială 3D, ceea ce duce la o deplasare mult mai comfortabila.

asics gel cumulus

Asics Gel Cumulus 23

Dacă sunteți un adept al alergării în căutarea celor mai buni pantofi de alergare pe asfalt, care se poate incalta pentru fiecare tip alergare, atunci Asics Gel Cumulus 23 este alegerea perfecta pentru dumneavoastră.

Comanda online Asus Gel Cumulus 23 de pe epantofi.ro

Asics Gel Cumulus 23 – argumente pro

  1. Amortizare
  2. Versatilitate

Asics Gel Cumulus 23 – argumente contra

  1. Mai greu decat versiunea precedenta

Asics Gel Cumulus 23 continuă tradiția Cumulus de a fi versatil, neutru. Un pantof de alergare dama pe care te poți baza pe sute de kilometri. Versiunea 23 a fost actualizată cu o plasă mai moale.

Dacă ar fi să căutati imagini pe Google dupa cuvintele cheie: pantofi de alergare, șansele sunt mari ca Asics Cumulus sa fie una dintre primele imagini care apar.

Asta pentru că Cumulus este un pantof multifuncțional, care face totul. Este motivul pentru care a fost o preferinta in decursul a peste două decenii.

Recent, ASICS a împins limitele inovației și a lansat niște pantofi foarte interesanți.

Problema cu pantofii interesanti este ca sunt inca noi, asa ca nu stii niciodata ce vei obtine si daca va functiona pentru tine.

Dintre cele trei modele ASICS, Kayano, Nimbus și Cumulus, Cumulus este cel mai prietenos buget, cel mai ușor și cel mai versatil.

În comparație cu alți pantofi de alergare, ce au prețuri medii, de la alte mărci, Cumulus primește anual cele mai multe actualizări care mențin lucrurile interesante și proaspete.

În timp ce Nike Pegasus, New Balance 880, Saucony Ride și Hoka Clifton primesc actualizări doar superioare o dată la doi ani, vă puteți aștepta ca Cumulus să obțină un nou model superior, în fiecare an.

Asics Gel Cumulus – noutati

Acum are o zonă superioară superioară, 3D Space Construction mai moale în talpa mediană și un strat inferior de Flytefoam de lungime completă.

Acesta cantareste 280 g (9.9 oz), 16 g (0.6 oz) mai mult decât Cumulus 22, dar menține prețul scazut

Asics Gel Cumulus 23 – impresii

Când am văzut prima dată imagini de Cumulus 23 online, gândul meu inițial a fost că este foarte similar cu Nimbus 23.

Când am ținut-o în mână, plasa superioară s-a simțit considerabil mai bine decât versiunea anterioară: mai moale și mai premium.

De mers pe jos în jurul în Cumulus 23, am putut simți că stratul direct în picioare a fost mai puțin spongios decât Nimbus 23 cu o senzație de ceva moale.

Prima mea alergare a fost o alergare constantă de 10 km și am fost surprinsă cât de bine s-a comportat când am crescut ritmul.

Chiar și la viteze tempo de 4,25 minute pe kilometru, Cumulus 23 nu a simțit că este în afara zonei sale de confort.

După acea primă alergare impresionantă de 10 kilometri, am fost încântată să testez Cumulus 23 pe o varietate de alergări și ritmuri diferite.

Stratul inferior al Flytefoam este acum o bucată continuă, cu o singură densitate de spumă, astfel încât tranzițiile de plimbare sunt mai netede. Pană mai fermă de Flytefoam a fost mutat mai aproape de picior, deasupra buzunarului gel.

Cumulus ar trebui să livreze o plimbare moale și o face. La urma urmei, este numit după un nor.

Cumulus 23 este mai moale decât Ghost 13, Ride 14 și Pegasus 38, dar nu la fel de moale ca Clifton 7, astfel încât nu simt ca esti scufundarea în jos cu fiecare lovitură picior.

Versatilitatea ridicată a modelului Cumulus 23 înseamnă că poate face față alergărilor ușoare, alergărilor de recuperare, alergărilor constante și chiar are suficientă amortizare pentru distanțe lungi de peste 40 de kilometri.

Când am testat Nimbus 23, am simțit oboseala piciorului pe alergări mai lungi din cauza cât de moale și spongioasă este picioarele anterioare, dar Cumulus 23 are doar cantitatea potrivită de amortizare pentru a se simți eficient pe termen lung.

Cumulus 23 are acum 3D Space Construction, care sunt aceste forme hexagonale mici, care arata ca fagure de miere, care sunt gravate pe stratul superior.

Versiunea pentru bărbați are doar construcția spațială pe călcâi, în timp ce versiunea pentru femei o are pe călcâi și pe picioarele din față.

Aceste forme hexagonale din midsole acționează ca niște stâlpi pentru a permite branțului mijlociu să se comprime mai mult în acele zone care sporesc moliciunea.

Cumulus a fost întotdeauna cunoscut ca un antrenor neutru stabil și Cumulus 23 nu este o excepție. Midsole sale nu este prea moale, astfel încât nu există părtinire mult slabă și lovituri picior simt foarte plantate.

Canelurile flex de pe talpa exterioară a Cumulus 23 au fost făcute mai largi și mai adânci decât versiunea anterioară, astfel încât flexibilitatea în picioarele din față a fost mărită, ceea ce este o schimbare binevenită.

Există două tipuri de cauciuc utilizate pe talpa exterioară a Cumulus 23: AHAR + pe călcâi și AHAR pe picioarele din față.

Densitatea cauciucului de pe Cumulus 23 este mai mare decât cea a lui Nimbus 23, ceea ce duce la aterizări mai ferme, dar o durabilitate crescută.

Nu este vizibil mai puțin uzura pe talpa exterioară a Cumulus 23 decât pe talpa exterioară a Nimbus 23 după același kilometraj, așa că am fost foarte fericit cu durabilitate.

Am testat tractiunea pe o alergare lunga unde s-a turnat puternic timp de 3 ore drepta si tractiunea a fost inca fantastica. N-am alunecat o dată sau am simțit ca am fost de gând să alunece.

Partea superioară a Cumulus 23 este foarte bine proiectată, cu umplutură suficientă în toate locurile potrivite pentru a o face confortabilă și eficientă.

Limba groasă nu este gusseted ca pe Nimbus 23, dar încă mai rămâne în loc în timpul ruleaza si am experimentat nici un diapozitiv limba.

Gulerul și fila călcâi sunt, de asemenea, căptușite cu generozitate și oferă un lockdown excelent pentru picioare, fără a fi nevoie să faceți chiar și dantelarea călcâiului.

Singurul dezavantaj al părții superioare este că toate umplutura absoarbe o mulțime de umiditate. Când am alergat în ploaie, ambii pantofi au luat o tonă de greutate și am simțit că port o greutate suplimentară de 1 kilogram de apă pe picioarele mele.

Există, de asemenea, o bandă subțire, reflectorizantă pe călcâi pentru vizibilitate pe timp de noapte din spate, care este un bonus.

Se potrivesc de Cumulus 23 este adevărat la dimensiunea și există o mulțime de spațiu în picioarele din față și picioarele din față. Ar trebui să fie suficient de acomodant pentru majoritatea alergătorilor, fără a fi nevoie pentru a obține versiunea largă.

Asics Gel Cumulus 23 – concluzie

Într-o lume în care pantofii de alergare de zi cu zi au plăci de carbon și midsoles super spumă, de încredere ASICS Cumulus 23 încă nu se simte ca un pantof plictisitor.

De asemenea, nu se simte ca un pantof interesant. Cu toate acestea, se simte bine rotunjit, bine construit, fiabil și luxos.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitate sau probleme de potrivire cu Cumulus 23.

Micile actualizări pe care ASICS le-a făcut la Cumulus 23 l-au îmbunătățit, dar l-au făcut și mai greu, deși pe jos nu se simte ca un pantof greu.

M-am bucurat ca Asics Gel Cumulus 23, pe distanțe medii ruleaza la ritmuri ușoare sau constante, dar dacă am avut doar un pantof de funcționare.

Cumulus 23 nu poate fi la fel de luxos sau la fel de pluș ca Nimbus 23, dar este mai versatil, mai durabil și mai bun raport calitate-preț.

Dacă sunteți un loialist ASICS Cumulus și îl cumpărați în fiecare an, veți iubi Cumulus 23.

Iti recomandam sa cauti Asics Gel Cumulus 23 – Cei mai buni pantofi de alergare! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.