miere-manuka-originala

Unde gasesc miere de manuka originala? Am aflat despre miere manuka beneficii si am optat sa cumparam si sa consumam acest produs pentru sanatatea copiilor nostri si a noastra. Miere manuka pret, datorita cereri foarte mari, poate fi procurata contra unor sume pe care nu si le permite oricine.

Recomand miere de manuka originala!

Clasificare miere de manuka originala!

Sunt sisteme recunoscute in lumea intreaga si aprobate, dupa care este clasificata mierea de manuka pareri ca fiind originala, neprocesata si 100% RAW. Acestea sunt UMF, MGO, KFactor. Mierea de manuka a devenit foarte populara din 1981, an in care a fost descoperita activitatea non-peroxidica specifica (NPA).

  1. Gaseste idei de cadouri pentru ea!
  2. Comanda smartphone Xiaomi Redmi Note 8 Pro!
  3. Rezerva calatoria ideala in capitalele europene!
  4. Comanda online neuro optimizer pareri

Sistemul Wedderspoon

Mierea de manuka Wedderspoon este recoltata din regiunile de nord si de sud ale Noii Zeelande. Este in totalitate RAW. Wedderspoon este singurul producator ce detine propriul sistem de evaluare al mierii de manuka. Sistemul KFactor este aprobat de Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelanda.


Sistemul MGO

Manuka Health este compania din Noua Zeelanda, ce a pus bazele unuia dintre sistemele cu ajutorul carora se evalueaza mierea de manuka. Ne referim la sistemul MGO. Se testeaza nivelul de metilglioxal din miere. Firma Manuka Health, detine aproximativ 20 mii de stupi, ce sunt situati in zonele cu densitate ridicata a arborilor de Manuka.

Consuma miere de manuka originala de la ManukaShop!

Real Health este un producator de miere de manuka important din Australia. Aici se gasesc 83 de specii din arborele de Manuka. In intreaga lume sunt cunoscute 87 de specii ale arborelui Leptospermum. Mierea Manuka Real Health este testata in laboratoare independente de catre Australian Organic Honey Company. Deoarece clima de pe acest continent este mai calda, aceasta miere de manuka poate avea un nivel de MGO mai mare fata de miere recoltata din Noua Zeelanda. Real Health, foloseste pentru clasificare sistemul MGO dar si sistemul NPA. Mierea de Manuka MGO 830 + are o cantitate ridicata de metilglioxal si este produsa de Real Health.

Comanda online miere manuka originala de la Apiland!

Sistemul UMF

Onuku Honey administreaza rezervatii naturale, ferme si paduri. Detine si 500 stupi amplasati intr-o zona din Noua Zeelanda, unde se gasesc arbori de Manuka. Acest brand foloseste sistemul UMF pentru clasificareea si testarea mierii de Manuka. Companie, foloseste un sistem ce impiedica falsificarea mierii numit ApiTrack. Ofera informatii referitoare la lotul de provenienta al mierii, perioada recoltarii, regiunea unde s-a facut recoltarea.

Cumpara online miere de manuka originala!

Mierea de manuka UMF 10+ este echivalent cu un nivel NPA 10+. Deci, UMF 5+ este folosita pentru consumul zilnic. UMF 10+ are un nivel mediu de activitate si cu acest tip de miere, se poate intretine starea de sanatate. Mierea cu un nivel UMF 15+, poate fi folosita pentru intarirea sistemului imunitar. Cea mai mare putere antibacteriana, o are miere manuka UMF 20+ si UMF 25+. Utilizata, ca si tratament contra bacteriilor rezistente la antibiotice.

miere de manuka originala?

Mierea de manuka are o puterea antibacteriana care este trecuta pe ambalajele borcanelor. Sunt initiale urmate de cifre.

Apa oxigenata sau peroxidul de hidrogen! Acesta se formeaza in orice tip de miere, datorita unei substante care se gaseste in nectarul florilor. In contact cu caldura, aceasta substanta, se descompune. Miere de manuka proprietati este atat de puternica incat dupa aceste transformari, prezinta o activitate antibacteriana foarte puternica.

Sistemul NPA – Miere Manuka

Sistemul NPA a clasificat mierea in functie de activitatea non – peroxidica pentru a determina puterea antibacteriana. Real Health este un producator de miere care pe ambalajele produselor, indica nivelul NPA. Este recomandat, consumul de miere cu nivel NPA 20+ si NPA 25+ ! Se recomanda, pentru ca puterea antibacteriana este foarte puternica si se administreaza in afectiuni cronice si acute. In aceste afectiuni, gasim stafilococul auriu. Acesta este rezistent la tratamentul cu antibiotice, precum meticilina.

Mierea de Manuka este produsa de albine?

Este o intrebare tot mai des adresata. Adevarul despre mierea de manuka originala, se pare ca e in continuare cam neclar. Dar, trebuie elucidata aceasta enigma. Da, miere de manuka e produsa de albinele care polenizeaza arborii de Manuka. Acestia, se gasesc datorita conditiilor climatice, doar in Noua Zeelanda si Australia.

Ce este mierea de Manuka originala? Medicament sau aliment?

Se foloseste de foarte mult timp in scop medicinal. Numeroasele cercetari au aratat faptul ca acest tip de miere de manuka pareri detine substante care calmeaza, regenereaza, au efect antibacterian si antiinflamator. Principala componenta a mierii, care-i dă capacitatea de aliment cu proprietăţi antiinflamatoare este peroxidul de hidrogen, aflat mai mult sau mai puţin în toate felurile de miere.

Cumpara online miere de manuka originala de la RepublicaBio!

Mierea de Manuka originala – antibiotic natural

Cercetatorii, considera ca substanta care este in acest tip de miere, metilglioxial, dar si alti compusi, confera mierii de Manuka o putere antibacteriana mult mai mare. Si cu cat concentrația de metilglioxial este mai mare, cu atât capacitatea sa antibiotică este mai ridicată.

Miere de Manuka originala scumpa?

Care este motivul, pentru care mierea de manuka este mai scumpa decat alte tipuri de miere? Raspunsul este simplu. Acesta se refera la costurile ridicate pe care le au proprietarii de stupi, care in general sunt producatorii de miere. Acestia, cauta arbustii de miere de manuka in zonele izolate din Noua Zeelanda si Australia si transporta stupii pe cale aeriana.

Cum recunoastem Miere de Manuka falsificata!

Sunt doua motive pentru care se recurge la contrafacerea acestui tip de miere:

  1. pretul ridicat
  2. cererea mare

Pe piata, se gaseste o cantitate de miere Manuka falsificata, mult mai mare decat miere de manuka oroginala. In procente ar fi vorba de 1/5. Adica la o tona originala, 5 ar fi contrafacute.

Cautari frecvente:

„adevarul despre mierea de manuka”, miere manuka contraindicatii”, „care miere de manuka este mai buna„, „miere manuka reducere„, „miere de manuka 850”, 

Iti recomandam sa cauti Unde gasesc miere de manuka originala? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.