Blog
15-04-2019

Unde gasesc miere de manuka originala?

Unde gasesc miere de manuka originala? Am aflat despre beneficiile mierii manuka si am optat sa cumparam si mai ales sa consumam acest produs pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri. Miere de manuka pret, datorita cereri foarte mari, poate fi procurata contra unor sume pe care nu si le permite oricine.

Recomand miere de manuka originala Vegis!

Clasificare miere de manuka!

Sunt sisteme recunoscute in lumea intreaga si aprobate, dupa care este clasificata mierea de manuka ca fiind originala, neprocesata si 100% RAW. Acestea sunt UMF, MGO, KFactor. Mierea de manuka a devenit foarte populara din 1981, an in care a fost descoperita activitatea non-peroxidica specifica (NPA).

Mierea de manuka Wedderspoon este recoltata din regiunile de nord si de sud ale Noii Zeelande. Este in totalitate RAW. Wedderspoon este singurul producator ce detine propriul sistem de evaluare al mierii de manuka. Sistemul KFactor este aprobat de Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelanda.


Manuka Health este compania din Noua Zeelanda, ce a pus bazele unuia dintre sistemele cu ajutorul carora se evalueaza mierea de manuka: sistemul MGO. Se testeaza nivelul de metilglioxal din miere. Firma Manuka Health, detine aproximativ 20 mii de stupi, ce sunt situati in zonele cu densitate ridicata a arborilor de Manuka.

Consuma miere de manuka originala de la Plantum!

Real Health este un producator de miere de manuka important din Australia. Aici se gasesc 83 de specii din arborele de Manuka. In intreaga lume sunt cunoscute 87 de specii ale arborelui Leptospermum. Mierea Manuka Real Health este testata in laboratoare independente de catre Australian Organic Honey Company. Deoarece clima de pe acest continent este mai calda, aceasta miere de manuka poate avea un nivel de MGO mai mare fata de miere recoltata din Noua Zeelanda. Real Health, foloseste pentru clasificare sistemul MGO dar si sistemul NPA. Mierea de Manuka MGO 830 + are o cantitate ridicata de metilglioxal si este produsa de acest peoducator.

Comanda online miere manuka originala de la Apiland!

Onuku Honey administreaza rezervatii naturale, ferme si paduri. Detine si 500 stupi amplasati intr-o zona din Noua Zeelanda, unde se gasesc arbori de Manuka. Acest brand foloseste sistemul UMF pentru clasificareea si testarea mierii de Manuka. Companie, foloseste un sistem ce impiedica falsificarea mierii numit ApiTrack. Ofera informatii referitoare la lotul de provenienta al mierii, perioada recoltarii, regiunea unde s-a facut recoltarea.

Cumpara online miere de manuka originala!

Mierea de manuka UMF 10+ este echivalent cu un nivel NPA 10+. Deci, UMF 5+ este folosita pentru consumul zilnic. UMF 10+ are un nivel mediu de activitate si cu acest tip de miere, se poate intretine starea de sanatate. Mierea cu un nivel UMF 15+, poate fi folosita pentru intarirea sistemului imunitar. Cea mai mare putere antibacteriana, o are nivelul UMF 20+ si UMF 25+. Utilizata, ca si tratament contra bacteriilor rezistente la antibiotice.

Mierea de manuka are o puterea antibacteriana care este trecuta pe ambalajele borcanelor. Sunt initiale urmate de cifre.

Apa oxigenata sau peroxidul de hidrogen! Acesta se formeaza in orice tip de miere, datorita unei substante care se gaseste in nectarul florilor. In contact cu caldura, aceasta substanta, se descompune. Miere de manuka proprietati este atat de puternica incat dupa aceste transformari, prezinta o activitate antibacteriana foarte puternica.

Sistemul NPA a clasificat mierea in functie de activitatea non – peroxidica pentru a determina puterea antibacteriana. Real Health este un producator de miere care pe ambalajele produselor, indica nivelul NPA. Este recomandat, consumul de miere cu nivel NPA 20+ si NPA 25+ ! Se recomanda, pentru ca puterea antibacteriana este foarte puternica si se administreaza in afectiuni cronice si acute. In aceste afectiuni, gasim stafilococul auriu. Acesta este rezistent la tratamentul cu antibiotice, precum meticilina.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 20 votes
Brand Name
Miere de manuka originala
Product Name
Unde gasesc miere de manuka originala ieftina?
Price
RON 159
Product Availability
Available in Stock