Cauti ulei de neem bio la pret ieftin? Este folosit pentru tratarea unor afectiuni cum sunt: acnee, psoriazis, micoze, negi, eczeme, infectii, etc.

Ulei de Neem Bio plafar

Acest ulei de neem eco plafar, a fost folosit pentru prima data in India, inca din antichitate si apare in acele texte ca fiind un arbore sacru si este cunoscut ca tamaduitorul tuturor bolilor.

Vezi pret ieftin ulei de neem

Arborele Neem este folosit în agricultură ca fertilizator, pesticid și insecticid natural. Este un arbore cu creştere rapidă, originar din India, Pakistan şi Burma, veşnic verde, care atinge o mărime de circa 15-20 de metri, în condiţii favorabile poate ajunge până la 40 de metri. Trăieşte circa 200 de ani. În condiţii nefavorabile îşi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oară după vârsta de 4 ani, iar după 10 ani arborele furnizează în medie 40 kg de fructe care sunt asemănătoare măslinelor.

Comanda Hormon Balance 45+
Comanda online Neem capsule Organic India sau ulei bio de neem virgin
Ulei de neem eco/bio virgin de la MAYAM

Este remarcabil faptul că uleiul de Neem forum este inofensiv pentru vietățile cu sânge cald, substanţele conţinute acţionează numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a sute de dăunători.

Beneficii Ulei de Neem Bio

Uleiul de Neem beneficii este excepţional de bogat dar are un miros greu. Pentru a-i atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale şi/sau uleiuri esenţiale de citrice sau mentă de pildă. Este indicat să se prepare întâi o cantitate mică din produsul propus, pentru a testea tolerața mirosului destul de neplăcut și persistent.

Ulei de neem bio utilizare:

  • tratamentul infecţiilor cutanate bacteriene sau fungice
  • la ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes
  • la vindecarea rănilor minore, negi, erupţii cutanate
  • la ingrijirea pielii afectate de anumiți paraziți, micoze
  • matreata cauzata de infectii ale scalpului
  • ingrijirea pielii uscate, crapate sau deteriorate
  • eliminarea paduchilor, acarienilor
  • ca insecticid sau repelent de insecte

Pareri ulei de neem:

Sabina Stefanescu – Mirosul este foarte neplacut la primele aplicari, dar dupa un timp te obisnuiesti, pentru ca efectele sunt nemaipomenite. Il aplic in fiecare seara inainte de culcare combinat cu uleiul de jojoba. Am un ten mixt problematic. Inainte aveam semne si puncte negre, dar dupa 2 saptamani, tenul meu arata mai bine ca niciodata . Uleiul lasa tenul fin si intra repede in piele. Recomand cu placere acest ulei!

Diana Teodoru – Am cumparat acest ulei pentru catel. Am un shitzu de 5 ani cu piele foarte sensibila si sa nu mai zic ca e aspirator de purici. De cand folosesc uleiul de neem pentru acnee, amestecat in sampon, nu-l mai mananca pielea si am vazut cativa purici morti in cada, dupa baie. Este bun si pentru blanitza lui fina, i-a schimbat textura si se incalceste mai greu. L-am folosit si eu pe niste rani mai vechi si le-a estompat, precum si mama mea pentru dermatita si se vad rezultate. Eu asociez mirosul cu cel de cafea arsa si oricum nu-l gasesc deranjant.

Iti recomandam sa cauti Ulei De Neem Bio – pret ieftin si pareri. De la 14 lei la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.