Iti place sa vezi un obiect inainte sa il cumperi, sa pui mana pe el si sa ii estimezi greutatea, sa studiezi fiecare centimetru patrat pentru a te asigura ca nu are defecte. Intelegem asta. Dar iti place si aglomeratia din magazine, drumurile dintr-un capat in celalalt al orasului sau interactiunea cu vanzatoarele plictisite? Cel mai probabil nu… Si atunci de ce nu optezi pentru cumpararea cadourilor online? Iti dam 5 motive foarte bune sa faci asta!

1. Este mai ieftin

Pentru ca magazinele online nu trebuie sa cheltuie bani pe inchirierea unui spatiu de desfacere, pe dotarea acestuia cu mobilier si decoratiuni, pe utilitati si salariile vanzatoarelor, ele isi permit sa practice preturi mai mici decat magazinele fizice. Mai mult de atat, majoritatea magazinelor online ofera mai des reduceri si promotii si nu trebuie sa te deplasezi pana la acel magazin pentru a le descoperi, ci poti fi notificat despre ele prin email, printr-un SMS sau chiar pe Facebook Messenger.

2. Este mai comod

Vei gasi un numar mare de magazine in acelasi loc doar intr-un mall, adica acolo unde suprapreturile sunt la ele acasa. Deci, daca nu vrei sa cheltui o avere pe un cadou, va trebui sa intri in fiecare magazin din oras si asta poate insemna chiar zile intregi de cautari. In mediul online, in schimb, absolut toate magazinele sunt la aceeasi distanta de tine: un click. In acest fel economisesti timp si energie pe care le-ai putea investi in ceva productiv sau in cateva ore de somn bine-meritate.

3. Este mai usor

Din toate punctele de vedere: este mai usor sa vezi oferta magazinelor intr-un timp scurt, sa cumperi fara a sta la coada, sa faci cumparaturi la ora 5 dimineata sau 11 noaptea, sa cumperi doar ce ai nevoie fara a fi influentat de o multime de reclame. Si, nu in ultimul rand, este mult mai usor sa faci surprize – cumparand online nu risti sa fii vazut intr-un magazin sau altul de vreo cunostinta care abia asteapta sa le spuna tuturor prietenilor tai ca ai cumparat o coronita de printese si o bagheta “magica”, fara sa stie ca sunt pentru nepotica ta preferata.

 

Te-am convins? Vei incepe sa cumperi cadouri online?

Iti recomandam sa cauti 3 motive foarte bune sa cumperi cadouri online la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.