Nu stii pe cine sa alegi pentru a-ti organiza tie si echipei tale team building-ul perfect?

 

Este foarte simplu! Echipa Vertical Adventure, organizatori de team building din Timisoara sunt alegerea potrivita pentru voi. Cu o experienta vasta in domeniu si multi ani de organizare in spate, in continuare vei vedea cateva dintre calitatile care ii recomanda pe acestia pentru a va ajuta sa deveniti cea mai buna echipa si sa munciti eficient.

 

Din 2005, echipa Vertical Adventure se ocupa cu organizarea team building-urilor si diferitelor concursuri menite sa unifice si sa eficientizeze relatiile si munca in echipa. Echipa de acolo este una bine inchegata si colaboreaza cu mai multe organizatii si institutii. Astfel ajunge sa creeze jocurile, activitatile si provocarile care cu siguranta vor aduce numai lucruri pozitive si in echipa ta.

 

Indiferent de tipul de team building pe care ti-l doresti, indoor sau outdoor, poti sa ai incredere 100% ca ei sunt cei de care ai nevoie ca totul sa iasa perfet. Cu siguranta echipa ta va fi foarte incantata de activitatile propuse de organizatori si chiar si cei mai sceptici se vor simti excelent. La sfarsitul team building-ului va veti da seama ca de abia asteptati sa reveniti si anul viitor.

 

Sunt peste 15 activitati care mai de care mai interesante si mai utile inchegarii unei echipe din care le poti alege pe cele care crezi ca sunt cele mai potrivite pentru voi. Printre activitati se numara: canyoning-ul, explorarea pesterilor, supravietuirea, orientarea, offroad-ul, rafting-ul sau catararea. Aceste activitati sunt concepute special pentru a valorifica fiecare persoana in parte, a eficientiza echipa, a imbunatati comunicarea si relatiile interumane, a creste productivitatea, a motiva echipa si a spori creativitatea in rezolvare a problemelor.

 

In functie de preferinte, puteti sa alegeti din mai mult de 10 locatii diferite, unde cei de la Vertical Adventure va vor pregati pentru activitatile alese. Printre locatiile din care puteti sa alegeti se numara: Valea Cernei, Cheile Nerei, Defileul Jiului, Clisura Dunarii, Muntii Parang, Paulis sau Semenic.

 

Echipa care va va organiza team building-ul se va ocupa si de echipamentele de protectie de care aveti nevoie. Veti avea cu voi pe tot parcursul activitatilor cel putin un instructor, care va va indruma si a carui cuvant trebuie sa fie litera de lege pentru voi. Pentru ca toate activitatile sa decurga conform planului, fara accidentari si cu eficienta maxima, trebuie sa ascultati instructiunile primite si sa actionati conform acestora.

Iti recomandam sa cauti Alege organizatori profesionisti pentru team building la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.