Blog
07-02-2018

Cadouri de Valentine’s Day – Trandafir placat cu aur de 24K pret ieftin

Alege cadouri de Valentine’s Day – Trandafir placat cu aur de 24K pret ieftin. Este un cadou potrivit pentru ea pe care sa-l faci de ziua indragostitilor. Reprezinta cadoul potrivit pentru persoana iubita, ce poate face ca sentimentele de dragoste, sa fie mai pronuntate si mai puternice.

Cumpara trandafir placat cu aur 24k

 

Descriere Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafir placat cu aur de 24K este cadoul perfect pentru femei. Frumusetea unei gradini de trandafiri e comparabila doar cu sentimentele autentice care ne leaga de cei dragi – mereu proaspete, vulnerabile si puternice in acelasi timp. Imagineaza-ti un trandafir perfect, decorat cu aur pur, un Trandafir placat cu aur de 24K  ce-i imortalizeaza frumusetea, pentru a fi pastrat ca simbol al iubirii si daruirii. Trandafirul placat cu aur de 24K desavarseste o declaratie de iubire sau pur si simplu o privire care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Vezi si alte cadouri de ziua indragostitilor  precum si rochii dama elegante ieftine!

Eleganta, rafinament si bun-gust, toate reunite pentru a te ajuta sa iti exprimi sentimentele pentru femeia speciala din viata ta, este ambalat intr-o cutie stilata de culoare neagra, care evidentiaza frumusetea trandafirului.

Trandafirul are o lungime de 27 cm. Producatorul ofera si variante pornind de la 11 cm lungime, insa pentru ca stim ca dragostea e mare, noi aducem doar modelul cel mai mare, de 27 cm. Trandafirul natural este placat cu aur de 24K, luand nastere o floare unica, eterna si sofisticata.

Modalitati de daruire trandafir de aur

Un adevarat simbol al sentimentelor ce infrunta anii, trandafirul placat cu aur de 24K poate fi daruit in cinstea unei prietenii sau a unei iubiri autentice. De asemenea, poate constitui cadoul memorabil pentru jumatatea ta cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

Pareri trandafir de aur 24k

Constantina – Am primit de la sotul meu cel mai romantic cadou. Mai vazusem trandafirul, dar intr-o varianta mai mica. Acesta arata mult mai bine.

Doru Andone – Trandafirul este foarte reusit si i-a placut sotiei la nebunie. I l-am oferit la aniversarea a 5 ani de la casatorie si am impresionat-o. Va recomand maxim trandafirul acesta.

Transport gratuit pentru acest cadou superb.