Alege oferte ieftine pentru revelion 2016! In aceasta perioada, orice agentie de turism, ofera la preturi ce difera de la operator la operator, vacante de iarna, ce includ si oferte de revelion. Sunt oferte din tara si din strainatate.

Noapte dintre ani se poate petrece la fel de bine, atat pe o partie de ski de la Brasov, Sinaia sau in Maramures, cat si pe o partie de ski in Austria. Aici, unele pensiuni, pe langa cazare includ, mic dejun si cina, altele nu au aceasta optiune. Oferta completa cu oferte revelion Austria, poate fi consultata accesand link-ul revelion ski BJR-Vacante. Sejurul este valabil in perioada 26.12.2015 – 05.01.2016

revelion-2016

Sejur la Haus  Ketterer

Zona Tirol din Austria, e cunoscuta romanilor, pentru frumusetea peisajelor, accesibila, datorita distantei mici fata de tara noastra si nu in ultimul rand datorita ospitalitatii cu care au fost primiti cei ce au vizitat aceste locuri. Vezi promotia de revelion a BJR-Vacante.

Doriti sa petreceti vacanta de iarna in Italia? Oferte de revelion munte cu sejur in aceeasi perioada, se organizeaza in Trentino-Alto Adige/Sudtirol. Include: demipensiune, adica mica dejun si cina, iar transportul este individual.

Kopaonik, este o statiune montana din Serbia, situata in apropiere de Kosovo, cam la jumatatea distantei dintre Drobeta Turnu Severin si Marea Adriatica. Un obiectiv turistic, ce meritat vizitat este Parcul National Kopaonik. Unitatile de cazare, precum si lista de preturi, o puteti vizualiza aici.

Doriti sa petreceti un revelion exotic? Agentia de turism, are pregatite pentru cei interesati, oferte de petrecere a vacantei dintre ani, in Kenya, Mexic, Republica Dominicana, Cuba, Mauritius precum si in insulele Sheychelles. In Kenya este un regim de demipensiune, dar puteti admira peisajele din Africa la temperaturi, cei fac „invidiosi” pe amicii ramasi in tara, iar in Republica Dominicana, perioada vacantei este mai mare, respectiv 25.12.2015 – 10.01.2106 si va puteti petrece revelionul la Punta Cana, La Romana si Coasta de Est, avand un regim all inclusive.

Recomandam, statiunile din Egipt, printre care se remarca statiunile Hurghada si Sharm El Sheikh. Preturile sunt rezonabile transport cu avionul, regimul all inclusive, fiind oferit. Se pot vizita piramidele si celelalte monumente istorice.

Petrecere placuta a vacantei de revelion!

Iti recomandam sa cauti Oferte ieftine revelion 2016 la reducere de pret de Black Friday 2022 in magazinele recomandate.