La ce ajuta un primer? Este chiar indispensabil in trusa de machiaj? Primer-ul ajuta la mentinerea machiajului mai mult timp prin catifelarea suprafetei pielii. Acesta creeaza o bariera protectoare peste piele, ca si un sigiliu. Daca nu ai folosit pana acum primer, nu ai idee ce ai pierdut.

Fie ca iti place sa porti machiaj din abundenta, zilnic, fie ca folosesti un machiaj simplu, o crema nuantatoare si putin blush, primer-ul este un element esential in machiaj, daca doresti ca acesta sa fie de calitate. Te ajuta sa combati stralucirea tenului si sa creezi o baza buna pentru fondul de ten.

Multe femei sar peste primer, deoarece cred ca nu au nevoie neaparata de el. Multe sunt sceptice si nu s-ar descurca sa-l foloseasca cum trebuie sau cred ca nu merita investitia.

primer-mineral-pentru-fata-e-l-f-studio-581

De ce este considerat primer-ul un must have? Pentru ca salveaza vieti! (haha). Ma refer la momentele in care te prinde o ploaie pe drum si te panichezi si crezi ca iti va curge machiajul. Primer-ul te salveaza in astfel de situatii. Machiajul va sta astfel fixat pe fata. Primer-ul poate fi purtat si fara nimic peste. Daca esti bronzata si nu vrei sa strici acel aspect imaculat si natural de dimineata al fetei, dar vrei totusi un touch finisat, poti folosi primer-ul si atat. Poate fi purtat si pe pleoape sau pe buze pentru netezire.

Un primer pentru ten are actiuni multiple, fiind creat pentru a combate excesul de grasime, tenul uscat, ridurile fine si nu numai. De asemenea, primer-ul pregateste tenul pentru ca machiajul sa fie uniform, cu aspect satinat, oferindu-i in acelasi timp rezistenta. Folosirea unui primer este necesara, asadar optati sa purtati ori de cate ori va machiati.

Baza de machiaj sau primer-ul reduce aspectul porilor dilatati si uniformizeaza aspectul pielii si astfel este ideala pentru tenurile mature. Insa poti sa o folosesti si mai devreme daca vrei ca machiajul sa se pastreze intact o noapte intreaga. Nu este nici pe departe o fita sau o cheltuiala in plus. Alege sa-l achizitionezi si vei observa diferente mari in ceea ce priveste machiajul.

Iti recomandam sa cauti De ce sa folosim primer la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.