Esti dispus sa economisesti 200 lei prin fondul de indice ETF BET Tradeville?

tradeville

 

„Fondul este administrat de Vanguard Asset Management si este listat la bursă din 29 august 2012, la un preţ de 5 lei pe unitate de fond, având în administrare 500.000 lei. În prezent, valoarea activului total al fondului depăşeşte 1,6 milioane lei, are 150 de in­vestitori şi un preţ de 7,33 lei/titlu. Fondul s-a apreciat cu 46% de la lansare, fiind susţinut de evoluţia favorabilă a bursei. Un investitor poate obţine expunere pe indicele BET direct prin achiziţia unei singure unităţi de fond.” se arata intr-un articol aparut in Ziarul Financiar.

Daca ai fi facut aceasta investitie, ai fi avut un castig de 46% in doi ani. Deci 23% pe an. Mai mult decat dobanda oferita de orice banca la ora actuala.

Tradeville a fost prima companie din România care a dezvoltat o platformă de tranzacționare online si este singurul intermediar care, în ultimii ani, și-a menținut poziția de lider al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori București (BVB).

Lider în aplicarea inovațiilor tehnologice pe piața de capital, Tradeville oferă aplicații online simple pentru investitorii la început de drum, dar și aplicații online și desktop avansate, customizabile pentru traderii activi. Clienții Tradeville au posibilitatea de alege instrumentele care li se potrivesc: acțiuni, obligațiuni, ETF-uri sau CFD-uri pe marile piețe internaționale.

Tradeville ofera cursuri cu grade diferite de dificultate, ce contribuie la educatia ta financiara. Aceste cursuri abordeaza:

  • Mecanismele bursei
  • Tipologii de investitori, instrumente aferente și construirea unui portofoliu adecvat
  • Riscuri și randamente pe tipuri de instrumente
  • Strategii de tranzacționare
  • Oportunități curente din piață

Daca vrei sa beneficezi de sfaturile profesionistilor si doresti ca economiile tale sa creasca esti binevenit pe site-ul si-n comunitatea Tradeville.

Iti recomandam sa cauti Ce solutie de economisire a avut randament de 45% ? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.