Bujorii sunt flori unice și elegante, destinate tuturor femeilor delicate, sunt cel mai frumos cadou al verii.

este o colecție dedicată din dragoste și respect, Reginei Maria, care a iubit atât de mult florile. Acesta este motivul, pentru care buchetele și aranjamentele sunt compuse din flori albe, în special crini și bujori – florile preferate ale reginei.

 

Cum să ai grijă de bujori după ce îi primești

Dacă vreți ca persoana căreia îi dăruiți buchetul să se bucure cât mai mult de aceste gingașe flori, bobocul trebuie să fie proaspăt și foarte puțin deschis.

O data primiti, codițele se taie în unghi de 45 de grade. De pe tulpini, aveți grijă să înlăturați frunzele care ating apa. Pentru a grăbi procesul de înflorire, puneți vaza cu bujori într-o încăpere călduroasă și plină de lumină naturală. Dacă îi primiți complet infloriți, vor rezista mai mult într-o încăpere răcoroasă. Schimbați apa la două zile și puneți în ea o linguriță de miere.

Stiati ca:

 

  • Bujorii sunt în mod tradițional folosiți pentru a celebra cel de al doisprezecelea an de căsnicie.
  • A patra lună a calendarului chinezesc era numită în antichitate Luna Bujorului.
  • În Japonia, bujorul este simbolul prosperității, el putea fi cultivat numai de cei bogați, care făceau parte din elita socială.
  • Semințele unor varietăți de bujori emit o lumină palidă în întuneric.
  • Bujorul plantat în grădină poate înflori pănă la 100 de ani.

Oferă dragoste, oferă flori, !

 

Iti recomandam sa cauti Bujorii – Iubirea Reginei Maria la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.