Vacanta e pe sfarsite si ne pregatim de scoala. Nelipsite din lista de rechizite sunt ghiozdanele, care constituie accesoriul cel mai important al elevului. Magazinele, au pregatit oferte pentru rechizitele, atat de necesare copiilor nostri. Cele mai avantajoase la articole de birotica si papetarie, le gasim la Depozitul de Papetarie, RechiziteleMele.ro.

Pentru a economisi timp, voi prezenta cateva modele de ghiozdane pentru fete si baieti, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Pentru a vedea detalii si pretul, poti accesa imaginea produsului.

Ghiozdane ieftine pentru scoala

ghiozdan_minnie_and_daisyghiozdan_anna_elsa

 

Personajele din desenele animate preferate ale copilului tau sunt acum pe ghiozdane de scoala sau de gradinita. Mikey Mouse, Barbie iti insotesc copilul la orele de curs.

ghiozdan_littlest_pet_shop     ghiozdan_scoala_ninja_turtles

 

Cumpara ghiozdan cu Violetta pentru ca este starul preferat al fetel tale! Poate fi folosit la scoala sau in excursii.

ghiozdan_Violetta

 

Ghiozdane pentru scoala marca Herlitz

ghiozdan_ergonomic_herlitz                       ghiozdan_ergonomic_echipat_herlitz

 

Mai multe produse de papetarie, birotica, precum si modele de ghiozdane, penare, genti de umar, marca Herlitz, gasesti aici.

Ghiozdane si rucsacuri Nike

rucsac_nike_cheyenne

 

Ghiozdane si rucsacuri Converse

ghiozdan_rucsac_converse

 

Disponibil si pe negru, albastru si rosu, ghiozdanul Converse are buzunar frontal cu logo imprimat, buzunare mici in interior, curele de umar cu umplutura. In oferta celor de la ReadyToWear, sunt prezente marci de renume, precum Adidas, Asics, Medicine, Mi-Pac, QuickSilver. In acelasi magazin, se gasesc articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, dar si pentru barbati si femei.

De  asemenea, gasesti aici si alte articole, necesare desfasurarii in bune conditii anului scolar. Te intereseaza un laptop, o tableta sau un e-book? Gasesti promotii, oferte si reduceri.