Pentru ca e vara, pentru ca e cald, pentru ca e bine si pentru ca iubim apa, inotul si balaceala cautam intruna costume de inot si costume de baie. O zi la piscina nu e doar o zi de relaxare, de odihna, de bronz, e si o zi de parada, costumul de baie se alege cu grija, acesta va fi elementul marcant al pozei de profil pe care o sa o ai langa piscina. Si costumele de inot, cu ele ce facem? Ei bine, inotam.

woman-swimming

Costume de inot de mai multe tipuri gasesti aici, pentru femei, barbati si copii. La Hypersport gasesti si costume de baie si costume de inot, iar diferenta intre aceste doua tipuri am sa ti-o spun acum.

 

Costumele de inot sunt de regula dintr-o bucata pentru femei, din materiale rezistente. Pentru barbati acestea sunt de tip speedo, pentru a limita frecarea cu apa. Costumele de inot sunt mai mult practice decat aspectuoase, desi arata bine ca si modele, noul trend pentru mers la piscina, pentru barbati este cel cu sorturi ce vin pana la genunchi. Costumul de baie pentru barbati creste, la fel cum cel pentru femei parca descreste. Daca nu esti un inotator profesionist si pentru tine o zi la piscina este o zi de stat in apa, de inotat putin, de bronz, atunci aspectul ar fi mai important decat practicalitatea si performanta pe care o ai in turele de inot. Multi oameni se gandesc mai mult la urmele de bronz cand isi aleg costumul de baie/inot decat la altceva, dar daca te bagi in apa atunci trebuie sa te gandesti si la tipul costumului si din ce este facut.

 

In orice caz, daca vrei un nou costum de inot/baie pentru vara aceasta, cat timp mai avem din baie, intra pe hypersport.ro si vezi modelele disponibile, sunt peste 300 in oferta, deci ai de unde alege. Hypersport.ro iti ofera echipamente sportive de diferite tipuri, pentru inot, alergare, ciclism si nu numai.