2

Fie ca lucrezi intr-un birou sau fie ca lucrezi o munca de echipa, cu siguranta ti-ai facut la locul de munca niste prieteni cu care acum te intelegi foarte bine. In timpul liber nu doar ca va intalniti, dar practicati si outdoor team building care va intregesc ca echipa si va destreseaza. Este o activitate benefica.

            Ce inseamna outdoor team building? Dupa cum numele o spune, activitatea se desfasoara in primul rand in aer liber. Paintball, rafting, catarare si alte activitati interesante si solicitante iti stau la dispozitie tie si echipei tale daca incercati aceste oferte uimitoare ale celor de la Vertical Adventure! O sa socializezi cu oameni care fac asta zi de zi si de la care ai ce invata.

            Tehnici uimitoare, miscari pe care le-ai vazut probabil doar in filme, vor fi acum la dispozitia ta sa le incerci. Fii un om al aventurii si nu intra in rutina de la birou sau in vreo depresie din aceasta cauza. Fa in asa fel incat in timpul liber sa ai parte doar de distractie.

            Locatii incredibile, aer curat, ape line; cam acesta este decorul unei zile obisnuite dintr-un program de team building. In aceste programe vor fi introduse activitati mai mult sau mai putin extreme, de echipa sau individuale astfel incat sa reprezinte obstacole si situatii inedite prin care participantii trebuie sa treaca incercand sa isi depaseasca limitele proprii, pentru a indeplini misiunea data. Pe de alta parte, reflectia intr-un program de team building se face prin „debriefing”, acesta fiind elementul ce deosebeste un team building in adevaratul sens al termenului de o simpla iesire in oras cu colegii de serviciu. Debriefing-ul consta intr-o discutie care, prin intermediul comunicarii structurate si dirijate de trainer in cadrul grupului, ajuta la intelegerea experientelor traite si fructificarea rezultatelor.

            Ce zici, suna bine? Daca nu ai auzit, este cazul sa incepi sa te interesezi despre asta! Daca deja ai practicat activitati de teambuilding impreuna cu prietenii, cu siguranta aveti amintiri pe care nu vi le mai poate fura nimeni si o gramada de peripetii nebune!

Iti recomandam sa cauti Ce fac colegii in timpul liber? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.