Ai internet nelimitat pe mobil in week-end, daca activezi sau prelungesti un abonament nou de voce Orange Me de cel puțin 14 euro sau de internet Orange Net de cel putin 12 euro din oferta Orange și navighezi nelimitat pe internet in fiecare weekend, pe toata durata contractului.

Sfarsitul fiecarei saptamani, de vineri pana duminica, exclusiv online iti aduce preturi speciale la telefoane si tablete si 20% reducere la accesorii online.

Campaniei este valabila in perioada 8 septembrie – 14 octombrie 2016, cu posibilitate de prelungire.

Primești internet 4G nelimitat în fiecare weekend doar daca:

  • achizitionezi un abonament nou de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă pe 24 luni
  • ai deja un abonament activ pe care il prelungesti pe 24 luni, alegand un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro sau Orange Net de minim 12 euro din oferta

Telefoanele, tabletele si accesoriile pot fi cumparate in fiecare weekend, de vineri pana duminica, în magazinul online Orange la preturi ieftine, impreuna cu un abonament Orange Me, respectiv Orange Net, pe 2 ani. Reducerea de 20% la accesorii este valabilă la o selecție de produse disponibile în magazinul online și în Orange shop. Consulta  produsele, ce intra in oferta. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

Activarea serviciului internet 4G, se face automat in momentul activarii abonamentului si este valabil in fiecare vineri de la ora 0 pana duminica la ora 24.

Plateste online sau din contul tau.

Iti recomandam sa cauti Internet nelimitat pe mobil in week-end! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.