07-cartierul-greenfield-baneasa-peisagistica

Pentru locuitorii capitalei care cauta apartamente noi de vanzare in Bucuresti, mai exact in zone ferite de agitatie, cu acces rapid la padure, exista mai multe motive pentru care le sustinem alegerea. Beneficii precum linistea, silvoterapia, miscarea in aer liber, libertatea sunt doar cateva dintre avantajele de care oamenii pot profita odata stabiliti intr-un astfel de loc. Ansamblul rezidential Greenfield Bucuresti este o oaza pentru familii cu copii, cupluri sau pentru cei singuri care sunt in cautarea unui apartament cu 2 camere. Iata 5 motive pentru care a locui intr-un loc privilegiat de natura, chiar in capitala:

  • Gradina

            Pentru cei care detin un animal de companie, plimbarea acestuia in vecinatatea locuintei nu mai reprezinta o problema. Daca ai o pisicuta, problema este ca si rezolvata daca locuiesti in unul din apartamentele de 2 camere de la parter deoarece acestea beneficiaza de gradina. De acest lucru te poti bucura si tu daca hobbyul tau este gradinaritul.

  • Comunitatea

            In Greenfield gasesti oameni activi, prietenosi, deschisi, o comunitate tanara pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de ajutor. Daca iti doresti vecini cu care sa petreci clipe minunate, sa impartasiti pasiuni comune, atunci trebuie sa li te alaturi.

  • Linistea

            Ce bine e cand tu poti sa dormi linistit, departe de zgomotul specific unei metropole! In Greenfield te bucuri din plin de acest lucru, singurele zgomote sunt cele ale pasarilor, fosnetul frunzelor si glasurile zglobii ale copiilor.

  • Calitatea vietii

            Evadarea din nuantele gri ale orasului, comuniunea cu natura te ajuta sa-ti imbunatatesti viata. Aerul curat, lipsit de noxe, zgomotul redus si temperaturile moderate constituie tot atatea motive  sa te bucuri din plin de noua ta viata daca te vei muta aici.

 

Daca te-ai gandit de ceva timp sa faci o schimbare, probabil aceste 5 motive ti-au venit acum in ajutor precum un terapeut la care ai apelat fara sa il cauti, un terapeut care intelege prin ceea ce treci fara ca tu sa scoti vreun cuvant.

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Iti recomandam sa cauti 5 motive sa locuiesti intr-o zona linistita a Bucurestiului la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.