Bilete avion ieftine Satu Mare – Londra, incepand cu luna noiembrie 2016, operate de avioanele Wizz Air.  Incepand cu luna august, avioanele companiei de transport opereaza curse din Suceava spre Londra si Bologna. Conducerea Wizz Air a informat, ca urmeaza si alte curse din orasele Romaniei spre Londra (Luton), toate avand preturi mici.

wizzair-bilete-ieftine-avion

Pretul unui bilet de avion Satu-Mare – Londra dus/intors va fi de 46 euro. Zborul va avea o durata de 2 ore si 40 minute, iar plecarile si sosirile vor avea loc in zilele de luni si vineri.

Wizz Air este o companie aeriana low-cost maghiara cu sediul in Vecses, in apropiere de Aeroportul International Ferihegy din Budapesta. Compania a fost infiintata in septembrie 2003, iar, ca strategie de business, Wizz Air prefera sa opereze de pe aeroporturile mai mici, ca masura de a eficientiza costurile. Acest lucru permite de asemenea companiei sa pastreze preturile mici la biletele de avion. Flota liniei aeriene este formata din 34 de aeronave Airbus A320-232 cu capacitate de 180 de locuri fiecare.

Zborurile din Romania, se opereaza din Bacau, Suceava, Bucuresti, Targu Mures.

Iti recomandam sa cauti Bilete avion ieftine Satu Mare – Londra la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.