Afla cum blochezi apelurile si mesajele pe smartphone! Doriți să nu mai auziți de cei care fac reclame cu ajutorul telefonului? De cei care suna ziua și noaptea, iar aceste apeluri devin enervante! Blocarea apelurilor telefonice și a mesajelor text pe telefoanele Android este destul de ușoară și nu sunt necesare aplicații suplimentare pentru instalare.

Dar, ce se întâmplă când blocați numărul cuiva? Vestea bună este că nu există niciun mesaj pentru apelanți că telefonul dvs. este blocat. Acestia nu vor afla că intenționati să nu mai primiți apelurile lor!

Vom arunca o privire asupra modului de a bloca fără aplicații. Vă recomandăm si câteva aplicații de blocare a apelurilor pentru Android. Acestea merită luate în considerare!

Ghidul de mai jos se bazează pe sistemul Android. Acesta se aplica la majoritatea telefoanelor Android, cum ar fi LG, HTC, Nexus. Deasemenea si la marci chinezesti precum Huawei, Lenovo, Doogee, Elephone, Kingzone, Xiaomi, Blackview. Cu toate acestea, exista o ușoară diferență în opțiunile meniului, în funcție de ce versiune a sistemului de operare Android.

  1. Descopera cea mai buna camera video auto!
  2. Obtine cel mai bun curs valutar!
  3. Vezi unde gasesti miere de manuka originala in Romania!

Blocarea mesajelor text pe telefonul dvs. Android

Când primiți un mesaj text nedorit pe smartphone, trebuie doar să faceți clic pe mesajul special timp de 3 secunde. Astfel, va apărea un meniu, oferindu-vă opțiunea de a vă înregistra ca număr spam. După ce faceți acest lucru, mesajele de la acest număr vor apărea în folderul Spam. Nu veți mai primi notificări la primirea un text spam. Pentru a accesa căsuța de e-mail spam, apăsați butonul de meniu și faceți clic pe Mesaje spam.

Blocarea apelurilor de pe telefonul vostru Android

În funcție de telefonul Android și versiunea Android pe care o utilizați, procesul poate diferi puțin. Mai întâi vom arunca o privire despre cum să o facem pe un Samsung Galaxy S3 și apoi vom analiza o metodă de rezolvare pentru alte telefoane Android.
Începeți navigând către Telefon> Meniu> Setări apel> Respingere apel> Listă respingere automată. Veți avea posibilitatea să selectați respingerea automată pentru toate numerele necunoscute, bifând pur și simplu caseta „Necunoscut” sau puteți atinge Creare pentru a introduce un număr specific pe care doriți să îl blocați. Puteți adăuga, de asemenea, contacte la lista de respingeri, navigând prin contactele dvs., apăsând butonul de meniu și selectând Adăugare pentru a respinge lista.

Respingerea unui apel cu un mesaj text este, de asemenea, posibilă prin glisarea Respingere apel cu mesaj până în momentul în care un apel este. Dacă doriți să adăugați un mesaj text personalizat în lista de respingeri, accesați Telefon> Meniu> Setări apel> Setați mesajele de respingere și adăugați acolo un text personalizat.
Trimiterea apelurilor direct la mesageria vocală este, de asemenea, o opțiune la îndemână prezentată în majoritatea versiunilor de stocare de pe Android. Accesați persoana de contact în cauză, atingeți Meniu, selectați Opțiuni și verificați apelurile primite. Acest lucru va trimite apeluri de la acest anumit contact direct la mesageria vocală.

Toate smartphone-urile Android ar trebui să aibă opțiunea de a respinge automat apelurile de la anumite contacte, dar, din păcate, unii operatori blochează această caracteristică pentru a oferi servicii proprii. În general, caracteristicile lor pot fi găsite în Opțiunea Control parental, dar s-ar putea să vă încaseze pentru serviciu.

Iti recomandam sa cauti Cum blochezi apelurile si mesajele pe smartphone! la reducere de pret de Black Friday 2022 in magazinele recomandate.