Cum obtii cel mai bun schimb valutar? Este o intrebare care te framanta in momentul in care vrei sa schimbi euro in lei sau dolari in lei si invers. Se poate schimba valuta la un curs valutar mai bun decat la casele de schimb sau la banci!

Cand am de schimbat euro in lei, urmaresc site-urile de profil care ofera aceasta informatie in timp real. curs-valutar-bnr.ro este unul din aceste site-uri care merita urmarit. Se poate vedea, cursul oficial BNR pentru euro, dolar, lira sterlina, dar si franc elvetian.

Suntem interesati de un curs valutar al bancilor la vanzarea si cumpararea de valuta. In timpul zilei, cursul oscileaza in functie de oferta fiecarei banci comerciale.

Bancile comerciale, au un curs de schimb deosebit de mare.

Afla de unde gasesti miere de manuka originala in Romania!

Modele haine blana!

Cebrium!

Cel mai bun schimb valutar

Exista aplicatia disponibila pe smartphone sau tableta REVOLUT, care ofera avantaje destul de mari pe piata valutara. Apartine unei banci digitale cu sediul in Marea Britanie si care are peste 250000 utilizatori activi in Romania.

Curs valutar schimb leu in euro la REVOLUT
Curs de schimb cumparare si vanzare leu dolar la REVOLUT

Datele de mai sus sunt din 08.05.2019!

Avantaje REVOLUT:

  • Efectuarea tranzactiilor bancare in orice loc al lumii fara comision.
  • Schimburi valutare excelente.
  • Efectuarea platilor oriunde in lume.

De exemplu, daca esti in Noua Zeelanda, poti retrage bani de la bancomatul oricarei banci fara a plati comision.

Comisioanele sunt inexistente si in momentul in care se face alimentarea contului.

Exista card virtual, cu ajutorul caruia puteti face plati online.

Pentru cardul fizic sunt trei categorii: Standard, Premium si Metal. Pentru a comanda cardul, va trebui ca acest cont sa fie alimentat cu 50 lei. Din acesti bani, se va plati transportul cardului, neexistand o taxa de emitere. Cardul este valabil o perioada de 5 ani.

Este momentul sa-ti iei ramas bun de la taxe si comisioane ascunse si sa te bucuri de un curs de schimb valutar excelent!

Comanda acum cardul REVOLUT!

Iti recomandam sa cauti Cum obtii cel mai bun schimb valutar? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.