In cazul in care te numeri printre persoanele care achizitioneaza apa imbuteliata de la supermarket, si te-ai saturat sa cari sticlele grele ori de cate ori mergi la cumparaturi o alegere inteleapta este achizitionarea unui dozator de apa.

Indiferent ca este pentru birou sau pentru acasa, un dozator de apa este mereu binevenit si te ajuta sa ai mereu la indemana o apa curata si fara impuritati. De asemenea in functie de dozatorul de apa pe care il alegi, exista posibilitatea sa ai acces atat la apa rece, cat si la apa fierbinte.

In articolul de azi, vorbim despre un dozator de apa pe care ai posibilitatea sa il achizitionezi din magazinul online Bewater, si care iti pune la dispozitie atat apa firebinte, cat si apa rece, filtrata si numai buna de consum.

Dozator apa cu sistem de filtrare Hyundai HWJ-110

Dozatorul de apa cu sistem de filtrare Hyundai este cel mai bun servitor pe care il poti achizitiona, atunci cand vrei un ceai, un cappuccino, o ciocolata calda sau un frappe, aceesta transformandu-ti imediat apa in bautura comandata.

Dozatorul de apa HWJ-110 detine un sistem ultraperformant de filtrare a apei, in 4 etape succesive. De asemenea este prevazut si cu dozator pentru apa rece si apa fierbinte.

Se racordeaza la reteaua electrica (220V) si direct la reteaua de apa a orasului. Este foarte usor de montat, avand toate accesoriile necesare incluse. Ideal pentru birouri, apartamente si chiar pentru locatii cu un consum mare de apa de baut.

Cartusele filtrante incluse sunt:

Filtrul Sediment – are capacitatea de a retine impuritati de 15 ori mai mici decat un graunte de nisip, adica toate particulele cu un diametru mai mare de 1 micron. Capacitatea de apa filtrata a acestuia este de 4500 litri.

Filtrul Pre Carbon – elimina din compozitia apei substante chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si clorul, folosit in tratarea apei din reteaua municipala, in proportie de 99%. Capacitatea de apa filtrata a acestuia este de 4500 litri.

Filtru UF – este o membrana de inalta precizie (0,01 microni) cu o excelenta permeabilitate a apei si foarte rezistenta chimic si termic. Elimina in totalitate microorganismele si bacteriile precum Giardia, Cryptosporidium, Ecoli, Protozoan Cysts, etc. Capacitatea de apa filtrata a acestuia este de 9000 litri.

Filtru Post Carbon – la trecera apei prin acest filtru de inalta calitate, pe baza de carbon activ granular, aceasta isi recapata culoarea si gustul natural prin eliminarea gazelor dizolvate cu miros neplacut. Capacitatea de apa filtrata a acestuia este de 9000 litri.

Printre beneficiile unui asemenea dozator de apa se numara: prezenta in casa ta a unei ape de inalta calitate, confortul de a avea atat apa rece, cat si apa calda in orice moment, apa proaspata si mineralizata pentru hidratare si disparitia grijii de a ramane fara apa.

Alege sa achizitionezi un dozator de apa din magazinul online Bewater si beneficiaza de toate avantajele unui asemenea aparat.

Iti recomandam sa cauti Alege dozatorul de apa potrivit nevoilor tale la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.