Deși vara a trecut, mai sunt o mulțime de activități de făcut până să se instaleze iarna în adevăratul sens al cuvântului. Și cine știe să profite mai bine de această perioada, dacă nu echipa Vertical Adventure? Echipa mereu pe drumuri, în căutare de noi aventuri, trasee montane și activități de team building care mai de care mai interesante.

Dacă nici tu nu vrei să-ți petreci luna octombrie stând în casă și așteptând prima ninsoare, alăturate celor de la Vertical Adventure și profită de fiecare weekend de toamna pentru a experimenta o nouă aventură și pentru a vizita o nouă zona a României.

Pentru luna octombrie, cei de la Vertical Adventure au pregătit câte o ieșire speciala în fiecare weekend. În ochii celor de la Vertical Adventure, luna octombrie arată în felul următor:

03-04 octombrie: Topolnița & Ponicova în rapel, portale la cel mai înalt nivel

10-11 octombrie: Apuseni Valea Sighiștel & Cetățile Ponorului, colecția de toamnă

17-18 octombrie: Fundătura Ponorului pe frecvență van Gogh

24-25 octombrie: Canyoning Vânturătoarea sau 5 ore de Prosecco Valea Cernei

Care este weekend-ul care îți trage cu ochiul?

Alege care este/sunt activitățile la care vrei să participi și contactează cu încredere echipa Vertical Adventure. În funcție de timpu tău libre, ai posibilitatea să participi la fiecare activitate în parte și să îți petreci toată luna octombrie cu rucsacul în spate, hoinărind prin munți.

Având în vedere perioada de izolare, care ne-a cam ținut pe toți în casă, acum este momentul să profiți de ultimele zile cu soare și vreme bună și să te aventurezi în activități pe care nu le-ai mai practicat de mult timp.

Alege-ți un echipament corespunzător pentru munte. Câteva haine mai groase și neapărat bocanci confortabili cu care să îți fie mai mare dragul să depășești fiecare obstacol. Nu trebuie de asemenea să îți lipsească un rucsac în care să ai câteva gustări, apă, șosete de schimb și chiar un tricou de schimb.

În funcție de activitățile pe care urmează să le faci în locurile în care vei ajunge alături de cei de la Vertical Adventure mai poți avea nevoie și de alte echipamente. Nu îți face griji, vei știi fiecare detaliu și fiecare lucru de care ai nevoie înainte de a pleca de acasă. De asemenea pentru activități care necesită echipament special sau echipament de protecție cei de la Vertical Adventure îți vor pune la dispoziție toate cele necesare.

Profită de ultimele zile însorite ale acestui an și bucură-te de natură alături de echipa Vertical Adventure.

Iti recomandam sa cauti Petreceti luna octombrie in natura la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.