Acum ca sesiunea s-a terminat toti studentii vin acasa cu o multime de povesti si experiente traite pe tot parcursul anului. Unii vin cu realizari, altii vin cu povesti care mai de care mai interesante, pentru ca, ce se poate intampla cand cei mai buni prieteni locuiesc intr-un apartament cu 3 camere in Cluj in chirie? Distractie si amintiri placute de care iti vei aduce aminte toata viata.

Am cativa prieteni care acum s-au intors acasa si sunt in vacanta. Trebuie sa recunosc ca am simtit o oarecare invidie. O vacanta de trei luni de zile mi-ar prinde bine si mie. Si cu toate acstea nu mi-e dor de vremea studentiei. Nu mi-e dor de apartamentele in chirie, deoarece de cele mai multe ori au fost experiente neplacute si mereu m-a derajat faptul ca nu pot sa imi aranjez si sa decorez spatiul cum vroiam eu. Apoi, niciodata colegii de apartament nu au fost pe aceeasi lungime de unda cu mine si chiar daca ne intelegeam bine, erau mereu anumite lucruri care ma nemultumeau si ma enervau.

Sa fii student este o experienta frumoasa, mai ales daca lasam la o parte perioada in care trebuie sa cauti apartamente de inchiriat in Cluj, Bucuresti sau Timisoara, in aceste mari centre universitare. Daca te-ai trezit cu o saptamana mai tarziu, aproape ca nu mai gasesti nimic la un pret bun. E atat de greu si complicat deoarece trebuie sa cauti mult, sa negociezi si sa ai rabdare. Vei gasi apartamente groaznice la preturi extrem de mari. Apoi mai este stresul cu colegii de apartament. Chiar daca sunteti prieteni si va intelegeti bine, stii ca la un moment dat vor aparea neintelegeri si certuri: cine face curat, cine plateste facturi, cine rezolva anumite probleme, cine exagereaza si face galagie toata noaptea.

Daca lasam la o parte toata alergatura dupa apartamente, mai exista un alt aspect care te impiedica sa spui ca viata de student departe de casa, locuind in chirie, intr-un apartament cu trei camere cu cei mai buni prieteni este perfecta, sunt banii. Niciodata nu iti ajung si cei mai multi se duc pe mancare si apoi pe distractie.

Fara aceste doua aspecte importante, viata de student e ideala, mai ales daca iti place la scoala si esti entuziasmat de specializarea pe care ai ales-o. Daca ai multi prieteni si stii sa te distrezi nu iti poti dori nimic mai mult. Viata ta de student e una de invidiat.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Iti recomandam sa cauti Viata in chirie cu prietenii la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.