Ai ajuns vreodata in momentul in care te-ai intrebat “Am realizat tot ce mi-am propus, am tot ce mi-am dorit?”. In cazul in care raspunsul este afirmativ, atunci felicitari pentru realizari si pentru munca depusa. In cazul in care raspunsul este nu, atunci ar trebui sa citesti in continuare articolul urmator. Vei afla mai multe despre cum sa reusesti sa obtii tot ce doresti, vei afla cum NLP-ul te poate ajuta si cum un curs de NLP Practitioner poate fi raspunsul.

Tot ce se intampla in viata ta depinde de modul in care tu te raportezi la tot ce ti se intampla. Viata fiecaruia dintre noi este rezultatul miilor de decizii pe care le-am luat de-a lungul anilor. Unele au fost bune, altele nu atat de inspirate.

Cand te afli in situatia de a decide ceva, acea decizie este influentata de modul in care tu crezi si te raportezi la realitate. Cu alte cuvinte, decizia este afectata de credintele, valorile si principiile tale, de amintiri si emotii si din aceasta cauza unele decizii nu sunt printre cele mai bune.

Sa ne gandim la un exemplu concret. Intr-o zi la scoala, un profesor care are o zi mai proasta iti spune ca nu vei realiza nimic in viata. Tu o iei personal si pui la suflet toate aceste vorbe. Apoi totul se aplica pentru restul vietii. Din cauza memoriei inconstiente si a ceea ce a spus profesorul, viata profesionala este afectata. Nu aplici pentru anumite joburi pentru ca ai impresia ca nu esti suficient de bun. Nu reusesti sa faci ceea ce iti doresti pentru ca ti-e teama cu nu vei face fata. Apoi, aceasta amintire te afecteaza si pe plan personal. Intalnesti pe cineva care iti place, insa iar consideri ca nu esti suficient de bun si ca relatia nu are cum sa mearga. Din toata aceasta situatie reiese ca un comentariu spus fara a fi adevarat a fost momentul in care viata ta a inceput sa fie afectata de aceasta credinta.

Principala idee pe care trebuie sa o constientizam este ca aceste credinte nu sunt adevarate. Problema este ca de obicei noi actionam ca si cum ar fi adevarate si in consecinta ne impiedica sa obtinem tot ce ne dorim. Si atunci, daca nu sunt adevarate, asta inseamna ca le vom putea schimba. Trebuie doar sa inlocuiesti “Eu nu sunt suficient de bun” cu “ Eu pot face asta pentru ca sunt bun”. Si cum vei reusi asta? Cu ajutorul NLP-ului, si participand la un curs de NLP Practitioner.

NLP-ul ofera instrumente si tehnici care ne ajuta sa intelegem modul in care functioneaza mintea noastra si cum putem schimba credintele de la nivelul inconstientului. Nu e nevoie de mult efort, ci de niste cunostinte pe care sa le aplici si toate acestea le poti invata la un curs de NLP Practitioner. Dupa aceasta experienta vei fi aceeasi persoana, insa vei gandi diferit.

Iti recomandam sa cauti Mintea inconstienta – un necunoscut care ne influenteaza deciziile la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.