In perioada 2006 – 2009 ai contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca, un credit imobiliar sau un credit ipotecar, iar acum ai ajuns in situatia sa nu mai poti rambursa ratele?

 

 

BCR (Banca Comerciala Romana), care este cel mai important grup financiar din Romania, a lansat  o oferta de nerefuzat. Iti poti micsora ratele. Indiferent, ca ai un credit la BCR sau la orice alta banca, alege cea mai buna oferta de creditare.

Caracteristicele ofertei BCR sunt:

– 0 comision de analiză
– 0 comision lunar de administrare
– 0 cost de evaluare*
– DOBÂNDĂ FIXĂ în primii 5 ani, indiferent de moneda creditului**:
– 4,95%/an, în cazul creditelor pentru investiţii imobiliare CASA MEA
– 5,95%/an, în cazul creditelor de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT
– DOBÂNDĂ VARIABILĂ după 5 ani:
– ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, în cazul creditelor pentru investiţii imobiliare CASA MEA
– ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 4%, în cazul creditelor de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT
– EXTRA BONUS: GRATUIT ASIGURAREA DE VIAŢĂ***

* BCR nu percepe costul de evaluare pentru clienţii cu credite în derulare la BCR, altfel costul de evaluare este de 370 lei inclusiv TVA.
** Dobânda pentru creditele în EUR şi în USD este valabilă doar pentru clienţii cu credite în derulare la BCR, care au posibilitatea menţinerii valutei iniţiale a creditului, fără efectuarea conversiei valutare în lei.
*** Asigurarea de viaţă o putem oferi clienţilor care îndeplinesc condiţiile stabilite de asigurator şi numai până la împlinirea vârstei de 70 de ani.

Pot aplica pentru  urmatoarele categorii:
– persoane între 25 și 45 de ani
– persoane cu credite ipotecare / imobiliare sau de nevoi personale cu ipotecă , în derulare la alte bănci sau la BCR care vor să își refinanțeze creditul la BCR pentru o ofertă mai bună cu rate mai mici.

Pentru aplicare, va puteti adresa in oricare din cele 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 551 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Iti recomandam sa cauti Refinantare credit de nevoi personale la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.