Sunt putine locuri in Bucuresti care ofera conditii optime de practicarea sporturilor in aer liber, cu atat mai mult in zonele aglomerate, unde betoanele au invadat spatiul verde iar parcurile au devenit o raritate.

Poti practica multe sporturi in aer liber, dar asigura-te daca pentru aceasta conditiile sunt corespunzatoare, mai ales zona aleasa sa nu fie poluata.

Exista dezvoltatori care atunci cand au ridicat ansambluri de locuinte, pe langa apartamentele moderne s-au gandit si la facilitati de practicare a sportului in natura, alegand zone binecuvantate de natura, cu mult spatiu verde si aer curat.

Pentru persoanele care cauta apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti dar isi doresc si o viata activa, iubitori de sport in aer liber, Greenfield este un vis implinit! Iata ce activitati fizice putem practica in acest ansamblu rezidential:

 

Alergatul

Alergatul si jogging-ul sunt practicate frecvent in parcuri. Daca locuiesti in Greenfield, esti norocos, padurea este la doi pasi, tot ceea ce ai de facut este sa-ti iei echipamentul adecvat si sa o pornesti in alergare de-a lungul potecilor umbrite, bucurandu-te de liniste si aer curat.

 

Mersul pe role

Mersul pe role este foarte la moda in orase, unde asfaltul face ca aceasta activitate sa fie una extrem de placuta. Aleile din Greenfield sunt perfecte pentru mersul pe role. Acest tip de activitate este foarte sanatos si unde mai pui un mod placut de consumare a caloriilor.

 

Badminton & Tenis

Desi la prima vedere badmintonul pare o joaca de copii, acest sport consuma multa energie si il poti practica impreuna cu prietenii pe aleile dintre blocuri sau in spatiile special amenajate in Greenfield. Daca esti un impatimit al tenisului, profita de terenurile in aer liber si antreneaza-te saptamanal.

 

Ping pong

Tenisul de masa este un sport destul de solicitant din punct de vedere fizic, dar in acelasi timp foarte placut si relaxant, mai ales daca e practicat in aer liber. Ping pong-ul te solicita si mental, dezvoltandu-ti spiritul de observatie. La fel ca la badminton, ai nevoie de un partener. Cheama-ti familia si prietenii sa se bucure si ei de aerul curat din Greenfield.

 

Mersulpebicicleta

Mersul pe bicicleta este un sport care castiga tot mai multi adepti, la noi a devenit un sport de familie. Daca locuiesti intr-unul dintre apartamentele din Greenfield vei scapa de corvoada transportului bicicletei pana in parc, ceea ce-ti ramane de facut este sa te urci pe bicicleta si sa o pornesti pe aleile padurii.  Beneficiile nu se pot compara cu cele ale bicicletei de fitness pe care o ai in casa. Mersul cu bicicleta prin padure te va incarca cu energie iar aerul curat iti va asigura o sanatate de fier.

 

Esti iubitor de sport si natura, ce mai stai, Greenfield este casa perfecta pentru tine. Suna acum un consultant de vanzari si bucura-te de o viata noua!

 

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Iti recomandam sa cauti 5 sporturi in aer liber pe care le poti practica intr-un ansamblu rezidential la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.