Alege City Break de Valentines Day la Roma! Este ocazia perfecta de a oferi un minunat cadou pentru iubita ta. Sau de ce nu, un bun prilej pentru a sarbatori luna de miere. Cetatea eterna, este capitala Italiei si unul din cele mai frumoase orase ale lumii. De asemenea este resedinta Vaticanului, intinzandu-se pe sapte coline. A fost un centru al culturii, puterii si religiei, fiind intemeiata de Romulus si Remus.

Bilete de avion ieftine Roma

Obiective de vizitat in Roma:

Fiind unul din cele mai frumoase si vizitate orase ale lumii, principalele puncte de atractie sunt cu certitudine Coloseumul, Columna lui Traian, Forumul Roman, Panteonul, Fontana di Trevi, pietile din Roma.

City Break ieftin la Roma:

Preturile contin, costul biletului de avion cu plecare din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si 2 nopti cazare. Important in alegerea hotelului, este sa cititi cu mare atentie review-urile, celor ce au vizitat orasul etern.

Vezi oferta completa City Break Roma 

Sa nu-ti imaginezi, ca in pe durata unui city break, vei stai la fereastra camerei tale de hotel si vei admira orasul. Iubita ta, nu va fi incantata! Roma, este un oras de vizitat de dimineata pana seara, in care mergi pe jos, (atentie la incaltari), vizitezi tot ce se poate vizita. Vezi o multime de locuri frumoase si incarcate de istorie, devenind la un moment dat, chiar obositor. Dar, aceasta oboseala merita sau vorba romanului: face toti banii!

Mare atentie la portofel si sa nu faceti greseala, de a crede ca nu veti auzi, vorbindu-se limba romana. Veti fi servit de o chelnerita romanca si pe strada vi se va cere 1 euro in limba materna 🙂

In concluzie, se merita sa petreci un city break la Roma de ziua indragostitilor. Calatorie placuta!!!

Iti recomandam sa cauti City Break Valentines Day la Roma la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.