Alege storcator electric de rosii Montini la pret ieftin pentru ca este cea mai buna alegere dintr storcatoarele de rosii electrice. Utilizarea unui storcator de rosii electric este extrem de simpla. Introduceti rosiile, care trec prin sita dupa ce sunt zdrobite de puterea motorului electric. Fata de un storcator de rosii manual, acesta face un suc de rosii mult mai repede, avand o putere de 225 kw.

storcator-electric-de-rosii-montini_400

Vezi detalii storcator de rosii electric

Storcator electric de rosii Montini – Descriere!

Storcator electric de rosii, marca Montini, din aluminiu, format din unitatea centrala de dimensiuni 16 x 31 x 19,5 cm si accesoriile pentru stors si strecurat sos de rosii.

Puternic, robust si usor de utilizat, storcatorul de tomate Montini Spremy poate produce aproximativ 150 kg sos de rosii pe ora. Poate fi, de asemenea, folosit pentru a face gemuri si jeleuri de casa.

Recomandam storcator de rosii electric  deoarece este un produs de o calitate superioara, ce are un pret mic. De asemenea, vei gasi in site-ul nostru, storcatoare de fructe si legume KitchenAid ieftine, storcatoare de citrice, avand preturi reduse. De asemenea, mai gasiti electrocasnice utile in bucatarie,  cum ar fi: blender de mana ieftin, mixere si roboti de bucatarie, oala sub presiune, tigai.

Pareri clienti storcator electric de rosii Montini!

Florina Alexe – Cu acest storcator de rosii Montini, am reusit sa obtin o pasta de rosii groasa, intr-un timp foarte scurt, fara sa se blocheze nici macar o data. Resturile care raman dupa presarea rosiilor sunt suficient de uscate. Am deja un storcator electric de rosii  acasa , dar ma exasperase. La fiecare 1 kg de rosii se bloca si trebuia sa-l desfac, pentru a-l curata. Pe acesta, Montini, l-am curatat la sfarsit, dupa ce am terminat tot, adica 10 kg de rosii. Este foarte bun, isi merita fiecare banut !! Iar despre echipa Kitchenshop am doar cuvinte de lauda.

Puteti afla detalii si despre storcatoare de fructe marca Hurom!

Iti recomandam sa cauti Storcator electric de rosii Montini – pareri si pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.