Masuri de prevenire coronavirus! Stati in casa! E mesajul care circula pe internet si este difuzat pe posturile de televiziune. Persoanele in varsta sunt cele mai afectate!

Domnilor, orice persoană cu simptome ia numai și exclusiv

 • PARACETAMOL (cu excepția, desigur, rețetă) și bea multă apă și foarte des (înghițiți la fiecare 15 minute dacă este posibil).
  De asemenea, avem antivirale naturale, cum ar fi usturoiul, ghimbirul, propolisul și aproape toate plantele aromatice (mentă, balsam de lămâie (torongil, rozmarin …) scorțișoară, turmeric, fructe cu vitamina C. De preferință în infuzie.
 • NU luați următoarele medicamente dacă avem simptome : În general, nimeni nu ia
 • ANTI-INFLAMATOARE
  Nici un ANALGESIC care conține Tramadol
  Și voi spune ce snt? Iată o listă dacă aveți întrebări
 • 1) Ibuprofen (include Espidifen, Neobrufen, Algiasdin, Saetil, (Dalsy, Algidrin și Junifen la copii))
 • 2) Naproxen (include Antalgin, Naprosin, Lundiran, Momen)
 • 3) Dexketoprofen (include Enantyum, Adolquir, Ketesse, Quiralam și Zaldiar)
 • În general, ANTI-INFLAMATOARELE vor cauza probleme respiratorii și, pe lângă cele ale Coronavirusului. Nici Analgezice opiate ca:
  1) Tramadol (include Adolonta, Capdol, Captor, Clanderon, Dolpar, Enaplus, Geotradol, Paxiflas, Pazital, Tioner, Tracimol, Tradonal, Zaldiar și Zitram)
 • Aceste informații ar putea ajuta să salveze viețile !!

Creste imunitatea cu miere de manuka originala!

S-a dovedit că virusul intră în celula alveolară pulmonară prin intermediul receptorului ECAII. Când se leagă de ea, o supraexprimează și ucide celula alveolară. De aici tot ceea ce produce. Bărbații au mai mulți receptori decât femeile, asiaticii mai mult decât caucazienii și persoanele care iau medicamente antihipertensive, precum antiECAs și, în special, anti-ECAII au o supraexpresie brutală a receptorilor și, prin urmare, sunt mai sensibili la infecții și infecția este mai gravă.
Cazurile severe de tineri sunt pacienții care au luat un antiinflamator la începutul bolii. Este necesar să se evite aspirina, ibuprofenul, naproxenul, voltarea (diclofenac), deoarece favorizează formele severe. Trebuie să luați doar paracetamol
Nu luați ibuprofen sau antiinflamator dacă suspectați Covid.
Este un anunț al Ministerului Sănătății Italia.
Nu uitați să NU luați Ibuprofen, Motrin, Advil și aspirină pentru simptome de gripă sau febră. În Italia și Franța au descoperit că persoanele care au murit de Covid-19 au luat ibuprofen și determină potențarea virusului de 5 ori mai mult. Vă rugăm să aveți grijă de voi!

Iti recomandam sa cauti Prevenire coronavirus la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.