Alege parfumuri Sangado ieftine! Parfumurile Sangado sunt apreciate datorita preturilor ieftine, a persistentei de pana la 12 ore si pentru ca sunt produse cu esenta de parfumuri de la companii frantuzesti de top, precum Elixens, Charabot si Jean Niel. Gama de parfurmuri Sangado a fost creata de celebrul parfumier Daniel Sangado, care a fost inspirata de dorinta de a face cunoscut femeilor moderne un parfum de calitate la un pret accesibil. Parfumurile Sangado, au la baza uleiuri esentiale de cea mai buna calitate si o concentratie mare de parfum care garanteaza o persistenta mai durabila.

sangado_colectia-Florala

Gasiti parfumuri din toate grupele: florale, fructate, orientale, lemnoase si fresh. Exista parfumuri pentru fiecare gust si fiecare ocazie. Colectia florala include mireasma unei singure flori precum lacramioara, liliac si iasomnie.

Sangado lacramioara

Dulce și pură, lăcrămioara se spune că aduce noroc în dragoste. De asemenea este considerată vestitorul fericirii. Parfumul de lăcrămioare SANGADO se bazează pe uleiuri esențiale fine și concentrate și persistă timp de multe ore pe piele.

Sangado Costa del Sol

Un parfum confortabil, elegant și sportiv în același timp în care se regăsește un buchet delicat de flori de frezie, iasomie, hibiscus și trandafir, accentuat de note subtile de condimente.

Sangado liliac

Un buchet floral în centrul căruia se află aroma feminină și proaspătă de liliac franțuzesc, învăluită de senzualitatea și strălucirea ambrei, santalului și a moscului. Persistență 12 ore.

Pareri parfumuri ID Sangado

Aceasta colectie contine parfumuri originale ieftine de calitate. Parfumurile Sangado sunt necostisitoare, chiar daca sunt folosite ingrediente de calitate. Costurile sunt reduse si datorita folosirii unui ambalaj standard si a faptului ca puteti cumpara parfumuri barbatesti sau un parfum de femeie, direct de la producator.

Oferta este bogata, avand parfumuri dama si parfumuri barbati cu esente de concentratie ce da o persistenta indelungata.

Un astfel de parfum original, poate constitui idee de cadouri de sf. Valentin, Dragobete, 1 sau 8 Martie ori pentru o aniversare.

Iti recomandam sa cauti Parfumuri Sangado ieftine – pareri si pret la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.