Cauti un program de contabilitate care sa te ajute la tinerea evidentelor contabile? Alege Ciel, pentru ca este un program gestiune stocuri si in acelasi timp, un program facturare.

Produsele CIEL sunt impartite in 3 categorii:
Desktop – exista varianta unui soft contabilitate gratuit
Android
Cloud
In plus, in functie de cerintele clientilor, se dezvolta si personalizari menite sa ii ajute sa lucreze corect, eficient si repede.

Game produse
Pentru Desktop furnizam clientilor trei game de produse:
• Gratuit – CIEL Simplu
• Gama Standard
• Gama Professional

Mai jos, va prezentam o scurta detaliere a produselor din fiecare gama.
CIEL Simplu este un software potrivit atat pentru antreprenorii la inceput de drum, cat si pentru cei care au experienta in domeniul contabilitatii. Desi este un program gratuit, acesta se livreaza la cheie si contine o serie de configurari standard pe care utilizatorul le poate modifica oricand. In plus, faciliteaza obtinerea declaratiilor 300 si 394 cu semnatura electronica.
Din gama Standard fac parte urmatoarele aplicatii software financiar-contabile: CIEL Conta V7, CIEL Gestiune Comerciala V7, CIEL Imobilizari V7, CIEL Contracte V7, CIEL Distributie V7, CIEL Productie V7, CIEL Conta Liberala V7 si CIEl Salarii.
In gama Professional se regasesc, urmatoarele solutii software financiar-contabile: CIEL Conta V7 Professional, CIEL Gestiune Comerciala V7 Professional, CIEL Imobilizari V7 Professional, CIEL Salarii Professional, CIEL Audit si Revizuire si CIEL Generator de Rapoarte.

CIEL Conta V7
CIEL Conta V7 este o aplicatie software financiar-contabila moderna si prietenosa, dezvoltata pe baza feedback-urilor primite de la clienti. CIEL Conta V7 se pliaza pe preferintele tale si iti face munca mai usoara!
Aplicatia software CIEL Conta V7 are la baza un mecansim complex de alocare a veniturilor si a cheltuielilor pe centre de cost. In plus, poti cumula centrele de cost in ’’Grupe de centre de cost’’. Daca doresti, poti defini campuri cu informatii aditionale. In plus, aplicatia iti poate evidentia veniturile si cheltuielile in avans, astfel incat sa poti lucra eficient si corect.

CIEL Gestiune Comerciala V7
CIEL Gestiune Comerciala V7 te anunta daca au aparut modificari legislative sau functionale, astfel incat sa poti face actualizarile in timp real. Lucrezi cu usurinta folosind ori de cate ori ai nevoie meniul care contine texte explicative si exemple practice. Daca ai nevoie, aplicatia software financiar-contabila iti permite sa verifici daca firma partenera este activa, sau in stare de faliment, conform site-ului oficial al Ministerului de Finante.
Folosind CIEL Gestiune Comerciala V7, poti configura discounturi generale sau specifice (pentru fiecare partener in parte). In plus, beneficiezi de un serviciu de SMS-uri prin care poti trimite automat instiintari privind facturile emise (suma si data scadenta) partenerilor tai.

CIEL Imobilizari V7
Intrarea mijloacelor fixe se poate face prin intermediul documentelor aviz de la furnizor, factura de cumparare sau transfer din stocuri. Din documentele de intrare se pot genera automat fise ale imobilizarilor, cu posibilitatea generarii automate a numerelor de inventar. Amortizarile lunare se genereaza rapid si ai posibilitatea, din aceeasi interfata, sa vizualizezi fisa mijlocului fix sau nota contabila creata. Oricand se poate vizualiza, pe luni, istoricul amortizarilor generate. Asupra mijloacelor fixe poti efectua: conservari, reevaluari, modificari de valoare sau durata. Informatii privind operatiunile efectuate aspura mijlocului fix, a valorilor amortizate sau cele ramase de amortizat pot fi vizualizate in planul de amortizare. Poti adauga oricand diverse campuri aditionale pentru mijloace fixe pe care se le completezi si in functie de care sa filtrezi informatii in rapoarte.

CIEL Contracte V7
Aplicatia CIEL Contracte V7 permite crearea si urmarirea desfasurarii contractelor. Pe langa gestionarea lor modulul ofera posibilitatea unor setari multiple astfel incat generarea de documente sa se faca automat si cat mai precis.
CIEL Contracte V7 este o aplicatie Add-on si functioneaza numai impreuna cu o aplicatie de baza(Gestiune Comerciala V7, Standard sau Professional).

CIEL Distributie V7
CIEL Distributie V7 monitorizeaza documentele aferente transportului de marfa, cu posibilitatea definirii de trasee de livrare si fluxuri de lucru pentru fiecare partener. Poti urmari foarte usor livrarile si documentele prin intermediul Diagramei de livrare (vezi imagini din aplicatie), care iti permite nu doar emiterea si vizualizarea documentelor, ci si navigarea facila intre ele.
CIEL Distributie V7 este o aplicatie Add-on si functioneaza numai impreuna cu o aplicatie de baza(Gestiune Comerciala V7, Standard sau Professional).

CIEL Productie V7
CIEL Productie V7 este o aplicatie destinata urmaririi activitatii de productie, a consumurilor normate si reale, precum si a cheltuielilor aferente procesului de productie. Pe baza unui retetar, ea genereaza automat, la validarea Ordinului de Fabricatie, in Gestiunea Comerciala V7 documentele Bon de consum si Nota de predare primire. Descarcarea de gestiune se realizeaza dupa metodele FIFO / LIFO / CMP sau pe loturi. CIEL Productie V7 este o aplicatie Add-on si functioneaza numai impreuna cu o aplicatie de baza (Gestiune Comerciala V7, Standard sau Professional).

CIEL Conta Liberala V7
In functie de specificul business-ului tau, aplicatia CIEL Conta Liberala V7 iti permite sa adaugi campuri asociate unor entitati specifice si sa corelezi documente pentru o mai buna urmarire a soldului. CIEL Conta Liberala V7 este dezvoltata pe baza unui mecanism complex de alocare a cheltuielilor si a veniturilor pe centre de cost. in plus, pentru a iti oferi timp, ai posibilitatea atat de a cumula centrele de cost in GRUPE DE CENTRE DE COST, cat si sa definesti campuri care contin informatii aditionale.

CIEL Salarii
Acest program de salarii iti permite sa intocmesti atat state de plata pentru fiecare angajat, cat si fluturasi de salariu. Pentru a lucra mai eficient, aplicatia software CIEL Salarii iti permite sa transmiti aceste documente pe e-mail fiecarui angajat, economisind timp. Ne-am asigurat ca in CIEL Salarii poti oferi drepturi de utilizator prin cod si parola astfel incat sa iti putem proteja cu succes datele. Pentru o imagine de ansamblu asupra fluxurilor tale interne poti folosi rapoartele disponibile in aplicatie. Fie ca ai nevoie de liste ale angajatilor, centralizatoare de concedii medicale si de odihna sau de o statistica a zilelor de concediu de odihna efectuate, le poti obtine din cateva click-uri. In conformitate cu domeniul in care activezi, din acest program salarii 2016 poti genera usor si repede doua declaratii extreme de importante: Declaratia 112 si Declaratia 205.

Iti recomandam sa cauti Program contabilitate Ciel la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.