Cauti Mop Robot ieftin? Gaseste in articolul de mai jos, caracteristicile sale si descopera cum te poate ajuta la curatenie.

Parca viata e  mai frumoasa cand avem o casa curata in fiecare zi. Nu stiu cum e la voi, dar la mine, cu toate ca faceam curat in fiecare sambata, luni seara  deja vedeam cum se ivesc  parca de nicaieri fire de par, praf si scame pe parchet si gresie.

Cel mai mult ma speriau, ghemetoacele inestetice  de par si praf, care se tot adunau pe la colturi, pe sub pat si pe langa mobilier. Vezi detalii despre Mop Robot!

Si pentru ca nu aveam energie sa pun aspiratorul in fiecare seara, tot am cautat solutii pentru a pastra casa curata cu un minim de efort. Nu prea am gasit si nu imi dadeau pace parchetul si gresia murdare.

Dar, de Craciun am primit cadou un Mop Robot Ubot despre care se spune ca stie sa curate singur gresia si parchetul.

Mai multe detalii despre mop pot fi consultate aici http://www.totalcomenzi.ro/catalog/aspiratoare-si-roboti-554318

Am fost foarte curioasa sa vad cum functioneaza,  asa ca am deschis cutia, am aplicat laveta pe mop si am pus cele 4 baterii AA de care are nevoie  pentru a porni.

Cel mai mult mi-a placut faptul ca mopul merge singur prin casa, nefiind nevoie de prezenta mea.

Pur si simplu am apasat pe butonul de pornire si l-am lasat sa functioneze in timp ce eu m-am ocupat de alte lucruri.

Prima data l-am pus in dormitor si am ramas suprinsa ca a stat mai mult timp sub pat. Dupa aceea am inteles de ce. Aveam de curatat si nu credeam ca se poate strange atat de mult praf sub pat.

 La inceput, laveta de rezerva era alba si curata, impecabila.

 Dar iata cum arata dupa ce a curatat sub pat!

Ma bucur foarte mult pentru ca am primit mopul cadou, deoarece acum pot pastra curatenia, cu o singura apasare pe butonului mopului.

Este foarte usor si simplu de folosit, are nevoie de doar 4 baterii AA si de pus laveta care aspira praful de fiecare data.

 In timp ce mopul curata podelele, eu ma pot ocupa de alte activitati si casa este mereu curata fara a face nimic. Este potrivit pentru suprafete tari, parchet, gresie. Totusi, nu functioneaza pe covoare sau alte suprafete moi. Cand intalneste obiecte de mobilier, isi schimba directia.

Vizionati mai  jos, clipul de prezentare a produsului:

Este de un real ajutor in fiecare casa, mai ales ca se foloseste atat de simplu, mergand singur prin casa.

 

Iti recomandam sa cauti Pareri mop robot – pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.