Stim cu totii ca luna martie e luna martisorului si luna femeilor. Martie este luna in care sarbatorim femeile din viata noastra, fie ca sunt ele sotii, iubite, surori, mame sau bunici. Cadourile clasice precum martisoarele, zambilele si ghioceii sunt apreciate, dar sunt si mai frumoase atunci cand vin insotite si de alte atentii. Pentru mine, luna martie inseamna luna mamei mai presus de oricare alta femeie, asa ca m-am gandit la un cadou perfect pentru ea: un set de andrele si crosete.

Mama are acest hobby de a croseta. Inca de cand eram copil, imi facea mereu plovere, fulare, caciuli pe care atunci nu stiam sa le apreciez la adevarata lor valoare. Astazi le privesc cu alti ochi. Le vad ca pe niste lucruri unice, superbe care au o mare valoare sentimentala pentru mine si ma simt extraordinar de bine atunci cand port unul din lucrurile facute de mainile ei si ma intreaba lumea de unde il am. Atunci spun cu mandrie ca „e facut de mama”.

Asa ca, anul acesta, cu ocazia zilei de 8 martie m-am gandit sa ii fac cadou mai special. M-am gandit sa ii comand niste crosete de diferite dimensiuni, niste andrele si mai multe tipuri de fire, ca sa fiu sigura ca va avea tot ce are nevoie pentru a se bucura in continuare de acest hobby frumos pe care il are. Toate lucrurile acestea sunt online, deci trebuie doar sa le adaug in cos, sa finalizez comanda si m-am gandit sa o livrez direct la adresa ei pentru ca surpriza sa fie si mai mare.

Asa ca daca aveti in viata voastra o femeie careia ii plac lucrurile de acest gen, eu cred ca ar fi minunat sa aruncati o privire pe site si cu siguranta veti gasi lucruri care le vor bucura enorm. De cele mai multe ori bunicile sunt cele care au astfel de activitati, si stim cu toii botoseii de lana pe care ii aveam de la bunica. Dar cu siguranta exista si femei tinere carora le plac lucrurile hand-made si ar fi o ocazie speciala sa faceti o fapta buna, sa faceti un cadou special femeii speciale din viata voastra.

Iti recomandam sa cauti Idee de cadou in loc de martisor la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.