Cand spui folii reflectorizante nu te gandesti la elemente de decor, foliile acestea sunt folosite pentru semne rutiere, pentru masini de politie, ambulante si altele. Insa pot fi imprimate si taiate sub diverse forme, astfel incat, daca ai o minte creativa, pot fi folosite pentru mult mai multe lucruri. Gasesti aici mai multe tipuri de folii reflectorizante imprimabile.

Foliile reflectorizante au un aspect unic care le face foarte interesante de folosit in casa, sunt, dupa cum le spune si numele, reflectorizante, astfel cu un pic de joc de lumina poti crea ceva chiar minunat. Deasupra patului poti sa faci un desen daca ai o mana artistica sau daca ai un prieten cu inclinatii artistice. In acest fel, seara, cand stai in pat cu putina lumina, o sa ai un spectacol pe cinste.

Daca arta din folii reflectorizante nu e pe placul tau, poti merge pe o varianta mai practica. Cu siguranta ai locuri mai intunecate prin casa, locuri pe care le stii deja asa ca iti permiti sa mergi pe intuneric. Dar se mai intampla sa dai cu piciorul, cu degetul mic de obicei, intr-un colt de mobila sau sa te impiedici de (daca ai copii probabil de jucarii sau daca esti chiar ghinionist de un set de lego) ceva de prin casa. Decorand colturile locurilor mai intunecate cu un model dragut din folie reflectorizanta, acesta va transforma orice mica raza de lumina intr-un far nocturn pentru tine.

Daca nu vrei sa iti “pavezi” casa cu folii reflectorizante poti sa alegi varianta inversa, poti sa iti decorezi papucii de casa cu folii reflectorizante. Daca pui si niste beculete mici langa ele iti faci un joc de lumini superb, dar asta e doar pentru cei pasionati. In rest poti sa aplici folii reflectorizante pe mobile, pe pereti, pe cuptorul de microunde, pe aragaz, dulap, si pe oriunde vrei tu. Nu vor fi doar estetice, dar si distractive odata ce aplici putina lumina pe ele. Home decor-ul traditional are concurenta!

Iti recomandam sa cauti Folii reflectorizante in decorul casei la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.