Balustrada este un accesoriu si un element practic important in cadrul unei case sau cladiri de birouri. In cadrul acestui articol vom vorbi de rolul balustradei de sticla pentru o locuinta si modul in care aceasta se compara cu balustrada cu cabluri. Ambele tipuri au avantaje si atribute unice, ambele se potrivesc in arhitectura moderna a casei, insa fiecare in parte ofera o experienta diferita. Echipa Crosinox te poate ajuta sa creezi atat o balustrada din sticla sau daca doresti varianta din inox, o balustrada cu cabluri din inox.

77171226541070railings5

Balustrada din sticla

Priveliste – balustrada din sticla primeste cele mai multe puncte la acest capitol, este practic invizibila, oferind un sentiment de spatiu deschis, un accesoriu ultramodern. Ca si balustrada exterioara iti permite sa te bucuri de privelistea din preajma fara nici un fel de impediment. Sticla este si un material bun pentru oprirea vantului

Intretinere – deci are ca material principal sticla, asta nu inseamna ca este mai sensibila, cu grija potrivita te poate tine o viata. Sa ai o balustrada de sticla e ca si cum ai avea ferestre in casa, si acestea trebuie spalate la fel, insa in afara de acest lucru nu au nevoie de atentie speciala.

Siguranta – pentru ca e un panou intreg din sticla, nu exista sanse ca un copil sau un animal de companie sa fie prins, iar colturile sunt minimizate. Sticla folosita este destul de groasa asa ca nu se va sparge atat de usor.

Balustrada cu cabluri de inox

Privesliste – privelistea ramane in aproape aceeasi masura ca si in cazul balustradelor cu sticla, mai ales daca privirea ta se concentreaza dincolo de cablurile de inox.

Intretinere  – cablurile si accesoriile din inox folosite in cadrul acestor balustrade nu au nevoie de intretinere speciala. Sunt foarte rezistente si te pot tine o viata.

Siguranta – din acest punct de vedere balustradele cu cabluri nu sunt la fel de sigure ca cele cu sticla, copii se pot rca usor pe ele si peste ele, ranindu-se. Depinde si de locatia unde sunt folosite.

In cele din urma ambele variante, sticla sau cablu, ofera propriile lor beneficii, depinde si de aspectul preferat si modul in care acesta se imbina in design.

Iti recomandam sa cauti Balustrada din sticla vs balustrada cu cabluri de inox la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.