Cat costa o cutie de stemulin? Vreti sa aflati stemulin pret? Se stie, ca stemulin este un produs natural, care contribuie la cresterea productiei de celule stem. Acest proces are loc in maduva osoasa. Acest produs este confirmat si de Royal Hospital Victoria din Montreal. 

Efecte stemulin

Organismul uman, trebuie convins sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau trebuie sa stimuleze diviziunea acestora. In acel moment, organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.

 1. Cumpara la cel mai bun pret de pe https://plantum.ro/suplimente-alimentare/1224-stemulin-90cps-provita
 2. Gaseste cel mai mic pret la cebrium!
 3. Aparate fitmess multifunctionale!

Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găseşte în fiecare celulă a unei fiinţe vii şi care este esenţială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ. 

Recomandari stemulin!

Se recomanda consumul de stemulin pentru:

 1. Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite 
 2. In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)
 3. In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocia sinergic cu curatitoare arteriale (Formula FLOW, EDTA ) sau cardio protectoare (Coenzima Q10, HAWTHORN)

COMPOZITIE:

 1. STEMULIN™………………………………..250 mg
 2. (Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
 3. Extract din Phylum Chlorophyta……………..155 mg
 4.  (20% Factor de Crestere CGF)
 5. Concentrat de substante din glanda Timus..….22 mg
 6. Concentrat peptidic din ADN..………………..45 mg
 7. Concentrat peptidic din ARN..………………….22mg

Administrare:

Se vor lua 3 capsule pe stomacul gol cu un pahar de apa de 300 mg, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la indicatia medicului sau nutritionistului specialist.

stemulin

Vezi pret activator de celule stem

Iti recomandam sa cauti Cat costa o cutie de stemulin – 1? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.