Alege LED LG 32LF561V pret ieftin! Descopera acest TV Full HD la cel mai bun pret si poti afla parerile celor ce l-au comandat online! Doar asa vei putea afla, daca televizorul este potrivit pentru locuinta ta.

LED LG 32LF561V pret ieftin – pareri

Acest model de televizor led full hd 81 cm aduce o imbunatatire experientei de vizionare si ofera un sunet de o calitate superioara. Acestea sunt oferite de functia Virtual Surround.

LED LG 32LF561V pret ieftin

Producatorii, s-au gandit si la economisirea  energiei, astfel Senzorul Motion Eco, reduce consumul prin reglarea luminozitatii ecranului raportata la viteza continutului, ce este redat in acel moment.

Functia StandBy Mode Zero are rolul de a stinge ecranul, in timp ce ascultati muzica preferata, televizorul intrand intr-o stare de „adormire”, iar consumul de energie in acest  mod, fiind egal cu zero.

Daca puneti accent pe aspect, trebuie mentionat, ca acest televizor fabricat in 2015, are un design metalic, modern, am putea spune in trend.

Sistemul Dolby Digital Surround, face ca sunetul sa aiba performante deosebite, avand doua difuzoare cu o putere de 10 W fiecare.

Diagonala ecranului este de 80 centimetri cu o rezolutie de 1920  x 1080 pixeli. Caracteristicile imaginii sunt evidentiate de Dynamic Clear White, Active Noise Reduction si Dynamic Color Enhancer. Este prevazut cu un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Este prevazut cu o iesire USB, un port HDMI si o iesire scart (RGB).

Acest model de televizor costa 1299 lei, dar se poate comanda online de la https://www.cel.ro/televizoare/lg/1a-1 la un pret mai avantajos.

Alege Televizor LED LG 32LF561V, pentru a urmari impreuna cu familia ta filmele si emisiunile sportive preferate!

Iti recomandam sa cauti LG 32LF561V pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.