Cauti fond de ten care sa te avantajeze la un machiaj reusit? Celelalte ingrediente ale machiajului, ne referim aici la culoarea fardului, nuanta fardului de obraz, pot varia, dar fondul de ten ramane neschimbat. Folosind un , vei fi mereu admirata. Trebuie respectate, cateva reguli:

  • alegerea culorii potrivite – pielea ta are o culoare, ce nu se va schimba, ca atare, fondul de ten nu trebuie sa contrasteze cu gatul. Cel mai bine, aplicati fond de ten pe gat si vedeti la lumina zilei, care este rezultatul, deoarece, nu trebuie sa fie diferente intre pielea unde ati folosit fond de ten si restul.
  • optati pentru textura potrivita in funnctie de efectul pe care-l doriti. Sa acoperiti anumite pete, eventuale imperfectiuni ale pielii, etc.

fond_de_ten_maybeline

Fondurile de ten fluide – acestea sunt recomandate pentru un machiaj natural, deoarece permit uniformizarea, fara sa incarce tenul. Exista doua tipuri de fond de ten fluid:

  • hidratant – acesta ofera un efect luminos, satinat si este adecvat tuturor tipurilor de ten
  • matifiant – ce atenueaza imperfectiunile si ofera un efect de catifelare, un aspect mat, adresandu-se tenurilor mixte sau grase, pielii stralucitoare. Vezi detalii si preturi .

Fonduri de ten – spuma sunt cele mai potrivite pentru un machiaj lejer si confera un aspect catifelat. Capacitatea de acoperire este mica, textura pe baza de gel de pudra aerata face sa fie usor de aplicat, iar senzatia este una placuta, caci se omogenizeaza foarte usor. Sunt adecvate tuturor tipurilor de piele, chiar si celor sensibile. Pot fi achizitionate de la .

Fondurile de ten compacte – acestea sunt cele mai perfecte pentru uniformizare. Au avantajul, ca ofera un finisaj catifelat, impecabil, de cele mai multe ori pare sofisticat. Sunt adaptate pentru cele care doresc sa ascunda sau doar pentru cele care doresc un machiaj dramatic. In magazine, gasim doua sortimente: compact-crema, care confera un aspect satinat, ideal pentru pieli mixte-uscate, si compact-pudra, ce sunt recomandate acelor femei pentru care timpul se scurge foare repede si care doresc un aspect catifelat, ca piersica. Sunt recomandate tenurilor care au tendinta sa straluceasca. Le poti achizitiona accesand magazinul .

1001 Cosmetice

Fonduri de ten-stick  sunt acele fonduri de ten, care se folosesc foarte usor si la fel de usor incap intr-o  geanta.
Ai nevoie de un retus in timpul zilei? Foloseste-le cu incredere, pentru ca sunt ideale. Recomandate tenurilor normale sau uscate si nerecomandate tenurilor grase. Pot fi cumparate de la magazinul de produse cosmetice online .

Creme colorate – ne referim la gama cea mai discreta a unui fond de ten. Au dezavantajul, ca detin si o slaba capacitate de acoperire. Se pot folosi usor si confera pielii o nuanta naturala, de multe ori delicata. Crema colorata este imbogatita cu substante hidratante si nutritive si este folosita si drept crema de zi.

Sper, sa fiti multumite dupa ce folositi produsele cosmetice recomandate!

Iti recomandam sa cauti Fond de ten potrivit pentru un machiaj reusit la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.