Alege canapea ieftina si de calitate pentru locuinta ta de la somproduct.ro, care este un retailer online de saltele si articole de mobilier și produse Home&Deco , cu sediul in Baia Mare, ce vinde produse de înaltă calitate la cele mai bune preturi.

Acesta anunță discount-uri de până la  80% pentru Black Friday 2015. Află când au loc reducerile, dar și cum poți intra primul în posesia produselor la care ai visat tot timpul anului!

Dacă ești în căutarea de reduceri substanțiale, trebuie să știi că Black Friday înseamnă mai mult decât reduceri la electrocasnice și telefoane. Această sărbătoare a reușit să acapareze și în România toate categoriile de produse.

Cei de la SomProduct ne-au dezvăluit câteva secrete pentru a beneficia primii de cele mai mari reduceri.

Anul acesta, SomProduct a găsit o modalitate prin care să ușureze munca vânătorilor de reduceri. Clienții vor avea posibilitatea să vadă în prima pagină mega discounturile de pe site, fără a pierde nici o secundă din cea mai minunată zi de shopping din an. Veți găsi promoții la saltele, paturi, canapele, mese și scaune ieftine si confortabile, covoare, lenjerii, accesorii home&deco, acestea aducand prin stilul lor, un plus de culoare in caminul tau. Lista nu se termină aici.

Pentru a te număra între primii clienți SomProduct și categoric cei mai fericiți, aceștia ne recomandă să începem cumpărăturile în avans și pe site-ul lor. Puteți să vă creați un ,,wish list” pe www.somproduct.ro, iar în ziua evenimentului să le achiziționați. De asemenea, primii care o să primească o notificare cu startul reducerilor vor fi cei care sunt deja înregistrați pe site.

Succesul Black Friday din anii anteriori i-au făcut pe cei de la SomProduct să lărgeasă paleta de produse care beneficiază de reduceri în această vineri specială din an. SomProduct promite că surprizele nu se opresc doar la reduceri, clienții descoperind o mulțime de beneficii pe site-ul lor.

Iti recomandam sa cauti SomProduct anunță reduceri de până la -80% pentru campania Black Friday!!! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.