Cauti porti automate ieftine? Ce iti spun aceste doua cuvinte: porti automate? Probabil iti aduc aminte ca ai vazut cum intra elegant cate un sofer cu masina intr-o curte dupa ce portile i se deschid ca prin miracol, fara interventia aparenta a nimanui. Multi oameni nu stiu, dar dincolo de aparentul miracol al inchiderii si deschiderii automate, aceste porti chiar sunt miraculoase si oricine si le poate instala. Acestea sunt extrem de utile iarna sau oricand vremea este capricioasa. Cand folosim porti automate, ne bucuram de mai mult confort si mai multa siguranta.

Porti automate ieftine

Pentru unii dintre noi, gardurile care delimiteaza spatiul ce reprezinta curtea casei si poarta de la intrarea in curte nu prezinta un interes prea mare. Asta pana cand ne lovim de diverse situatii, cum ar fi urmatoarele. Inchipuie-ti ca ploua de cateva ore torential si te intorci cu masina de la serviciu, insa poarta de la intrarea in curtea casei tale este una obisnuita, o simpla poarta batanta. Asta inseama ca trebuie sa deschizi poarta manual ca sa intri in curte cu masina, iar apoi sa o inchizi tot manual.

Porti automate ieftine – ploaia sau zapada

Te dai jos din masina ca sa inchizi poarta, si ploaia te uda din cap pana in picioare in timp ce te chinui sa deschizi poarta grea de fier. Te urci inapoi in masina cu hainele ude si uzi scaunul de la masina. Ploaia te mai uda putin dupa ce cobori din nou din masina ca sa intri in casa. Rezultatul? Ai avut o zi “perfecta”! Mai exista si alte scenarii asemanatoare. De exemplu iarna, cand ninge abundent, ti se poate intampla ceva similar.

Porti automate ieftine – evitare

Astfel de situatii pot fi evitate daca transformi poarta intr-una automata. Exista sisteme de automatizare pentru orice tip de porti, deci poti sa ai si tu o poarta care sa se deschida si sa se inchida singura. In loc sa cobori din masina ca sa o deschizi, vei avea la tine o mica telecomanda, pe care o ve folosi ca sa deschizi elegant poarta din masina, iar dupa ce intri cu masina in curte, tot din masina vei inchide poarta. Iti poti imagina din nou scenariul cu ploaia torentiala, insa de data asta ai totul sub control.

porti automate ieftine

Pentru ca sa iti poti automatiza poarta, trebuie sa iti cumperi un kit de automatizare special conceput pentru porti batante sau culisante, in functie de tipul de poarta pe care il ai. Gasesti un astfel de kit, plus elemente de feronerie pentru porti in magazinul online VonMag.

Iti recomandam sa cauti Porti automate ieftine se deschid si se inchid singure la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.