Alege carkit bluetooth pentru siguranta ta si a pasagerilor tai. Este un handsfree, care preia apelurile telefonice in instalatia  audio a masinii tale. Are 2 porturi USB, unde se poate pune un stick cu muzica preferata pe care o asculti in timp de conduci, deci este si un modulator auto fm. Am cautat un modulator fm de calitate, care sa asigure in acelasi timp si redarea fisierelor audio de pe stick, dar si preluarea apelurilor, fara a fi distrasa atentia de la trafic si fara a avea neplaceri. Cel mai bun modulator fm, poate fi gasit pe site-ul de reduceri evomag.ro 
 

CarKit bluetooth – pret

Acest articol este nu numai suport Bluetooth Handsfree pentru apeluri telefonice. Acest carkit bluetooth de asemenea reda muzica! Adaptarea profesionala de calitate inalta. 
In plus, in timpul conectarii Bluetooth, reda si transmite FM muzica de pe telefon pe sistemul audio al masiniiLa terminare si efectuarea apelului playerul muzical se opreste lasand loc convorbirii si revenind inapoi astfel incat sa nu faci nici o modificare, si sa te bucuri cu usurinta de muzica si handsfree apeluri telefonice in timp ce esti la volan.
Caracteristici modulator fm cu bluetooth pareri
 
Este reglabil in orice unghi, se potriveste pentru toate tipurile de vehicule, avand frecventa completa a unui transmitator FM. Are digital display, sprijin linie de iesire audio si suport U disc player, format al muzicii MP3, WMA. Reda muzica stereo Bluetooth.
Doresti acelasi produs la un pret mai mic? Il poti comanda de pe AliExpress.com Product – Bluetooth Car Kit FM Transmitter Hands Free Aux Mp3 Player Modulator with LED Display Portable Dual USB Charger Transmissor FM Livrarea este gratuita, folosind serviciul China Post, aceasta avand o durata de 30 – 60 de zile.
 

 

Iti recomandam sa cauti CarKit bluetooth la pret ieftin! 26 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.