Alege cele mai bune masini de gaurit! Sunt cele mai bune pentru ca fac mai multe operatii, cum ar fi: pervutie, infiletare, gaurire. Sunt masini de gaurit pentru lemn, metal, ceramica sau plastic. Se deosebesc in functie de modul de alimentare: alimentate de la priza si cu baterii. Din trusa de scule a oricarui meserias, nu trebuie sa lipseasca bormasina. Comanda online cele mai bune masini de gaurit! Trebuie sa o folosesti la caramida, beton, piatra, vei alege sa folosesti masini de gaurit cu percutie.

Cele mai bune masini de gaurit – Masina de gaurit si insurubat cu percutie Hyundai

cele mai bune masini de gaurit

Comanda online masina de gaurit si insurubat cu percutie Hyundai de pe https://mathaus.ro/masina-de-gaurit-si-insurubat-cu-percutie-hyundai pentru ca este o bormasina eficienta, compacta cu ajutorul careia vei putea executa lucrari de gaurire in metal si lemn. Functioneaza cu un acumulator litiu-ion de 18 V, cu o capacitate de 2 Ah ce impiedica autodescarcarea, produsul fiind intotdeauna gata de utilizare. O poti incarca rapid, intr-o ora, cu incarcatorul din cutie. Masina de gaurit are 2 trepte de putere cu turatiile de 440 rpm, respectiv 1650 rpm si doua trepte de reglare a percutiilor de 7040 percutii pe minut si 26400 percutii pe minut. Poti ilumina spatiul de munca utilizand LED-ul integrat pentru un plus de precizie

Cele mai bune masini de gaurit – Bormasina cu percutie Bosch PSB 600R

Comanda online bormasina cu percutie Bosch PSB 600 R de pe https://mathaus.ro/p/bormasina-cu-percutie-bosch-psb-600r deoarece este o bormasina semiprofesionala, compacta si usor cu ajutorul careia se vor executa gauriri in zidarie, otel si lemn. Se poate folosi si pentru insurubare sau filetare. Masina de gaurit are puterea nominala de 600W si ajunge la o viteza a turatiilor de 50 – 3.000 min-1 si la un numar de percutii de 48.000 rot/minut. Bormasina dispune de mandrina cu cheie. Sistemul electronic Bosh va asigura putere, performanta si o utilizare optima. Functionarea dreapta/stanga, permite sa strangi sau sa desfaci suruburile rapid si usor.