Blog
05-12-2015

Uneori chiar avem nevoie de site-uri de fashion

Este foarte greu să ținem pasul cu toate evoluțiile modei internaționale, de aceea ne bazăm pe alte medii care să facă asta pentru noi, cum ar fi revistele sau site-urile de fashion. Dintre cele două, cele mai utile din punctul meu de vedere sunt site-urile de fashion.

site-de-fashion-tendinte

Nu e că nu-mi plac revistele de glamour și fashion de pe piață, doar că, trebuie cumpărate de undeva… lunar. Să spunem că ai intrat brusc într-un magazin de haine enorm (fiindcă așa simți tu în acel moment), și nu ești foarte sigură de ce vrei și cam simți nevoia să te inspiri de undeva. Ar trebui să fugi din magazin, să alergi la primul chioșc de reviste, să cumperi o revistă sau două și să le consulți atent. Și abia apoi să te întorci. Iar dacă ai deja revista, trebuie să speri că ai cărat-o după ține. Practic, revistele nu prea lasă loc de spontaneitate în shopping. Te vezi obligată să-ți plănuiești ședințele de shopping foarte bine.

Acum să privim aceeași situație numai că, de data aceasta, scoți ușor telefonul din geantă și cauți un site de fashion (cu condiția să ai internet pe telefon). Instantaneu, se deschid pagini peste pagini cu cele mai recomandate articole vestimentare pentru anul în curs. Toate sunt la un click distanță… fără să ieși din magazin să cauți ceva, fără să plătești pentru reviste care doar vor ocupa spațiu în geantă și în casă, fără să aștepți o groază de timp pentru următorul număr.


Desigur, ne-ar ajuta enorm să știm exact unde să căutăm respectivele informații, și să avem câteva site-uri de fashion preferate în bookmarks pe care să le verificăm repede și să fim la zi cu tendințele din modă. Ideal, ar fi ca acestea să aibă poze cât mai bine realizate și clare pentru a ne face o idee foarte limpede în legătură cu imaginea outfit-ului pe care vrem să o obținem. Eu recomand, printre altele, Fashiondex care e ca un index, dar de fashion unde găsim lejer articole pentru orice categorie vestimentară, de la pantaloni, sandale și rochii de vară la costume de baie, dar și beauty tips-uri legate de make-up pe care eu le ador.

Astfel că, de câte ori avem nevoie de inspirație pentru următorul nostru outfit, poate că nu ar strica să aruncăm un ochi pe câteva site-uri de fashion, în timp ce ne alegem hainele de pe umerașele magazinelor.