Alege tigai Regis Stone la pret ieftin! Afla pareri despre tigaile Regis Stone si vezi de ce sunt considerate inventii culinare in pregatirea alimentelor.

Tipuri tigai Regis Stone:

Regis Stone Maestro – caracteristici:

Setul de tigai Regis Stone Copper Maestro contine:

  • O tigaie antiaderenta cu particule de cupru, Regis Stone Copper Pan cu diagonala de 24 cm
  • O tigaie antiaderenta cu particule de cupru, Regis Stone Copper Pan cu diagonala de 28 cm

Baza solida din otel inoxidabil asigura distribuirea uniforma a caldurii. Alimentele vor avea textura, culoare si gust delicios, iar mancarea se va gati uniform, fara sa se arda. Regis Stone Copper Pans sunt incredibil de durabile, avand carcasa din aluminiu forjat, baza din otel inoxidabil ce distribuie caldura uniform si un triplu strat antiaderent ce permite o incalzire rapida, oferind o protectie la temperaturile inalte. Invelisul exterior antiaderent cu particule de piatra si cupru asigura o suprafata ideala pentru gatitul fara ulei si fara sa lipeasca preparatele, mentinandu-le savoarea si proprietatile nutritive.

Regis Stone Copper Pan 20 cm – caracteristici

Tigaia cu diametrul de 20 cm are baza solida, din otel inoxidabil, ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Alimentele vor avea textura, culoare si un gust delicios, iar mancarea se va gati uniform, fara sa se arda. Tigaile Regis Stone Copper Pans sunt incredibil de durabile, avand carcasa din aluminiu forjat, baza din otel inoxidabil ce distribuie caldura uniform si un triplu strat antiaderent ce permite o incalzire rapida, oferind o protectie la temperaturile inalte. Invelisul exterior antiaderent cu particule de piatra si cupru asigura o suprafata ideala pentru gatitul fara ulei si fara sa lipeasca preparatele, mentinandu-le savoarea si proprietatile nutritive.

Iti recomandam sa cauti Tigai Regis Stone – pret ieftin si pareri la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.