Nicio masina nu este perfecta din punct de vedere al constructiei, insa unele modele sunt mai mult ca altele predispuse la tot felul de probleme ale componentelor. Asta e valabil si pentru Daihatsu. Poti sa cumperi masina noua si problemele sa apara imediat. La anumite modele de Daihatsu pot aparea diverse probleme care sa te faca sa inlocuiesti piese defecte, dar nu trebuie sa iti faci griji, gasesti piese auto pentru Daihatsu foarte usor. Nu trebuie sa cauti prin magazinele de piese auto din oras, pentru ca acum poti sa le cumperi online. Ai mai jos cateva exemple de defectiuni si piesele auto Daihatsu la care acestea se refera.

 

 

Cutia de viteze – schimbarea vitezelor se face cu dificultate

 

Este o problema destul de frecventa la modelul Sirion. La un moment dat, ti se va parea foarte greu sa schimbi vitezele si va trebui in acest caz sa schimbi uleiul la cutia de viteze sau sa incerci sa schimbi setarile ambreiajului. Incearca sa folosesti un ulei de tip sintetic.

 

Motorul – da rateuri

 

O problema care poate aparea la Daihatsu Sirion este turatia motorului cand este la ralanti, care, in loc sa stea la o valoare de aproximativ 800 rotatii pe minut, aceasta valoare nu e constanta.

 

Suspensia – sunete suspecte

 

Daca ai auzit deja sunete ciudate, cum ar fi lovituri atunci cand treci peste limitatoarele de viteza sau cand esti pe drumuri cu denivelari sau suprafete neregulate, e foarte probabil ca suspensiile sunt defecte si necesita inlocuire cu altele noi.

 

Motorul – se aprinde lumina indicatoare de la motor

 

Daca vezi acest indicator luminos in bord, cu siguranta este vorba de sonda Lambda. Atunci cand ai aceasta defectiune, vei observa si o crestere brusca a consumului de combustibil, sau o pierdere a puterii atunci cand accelerezi. Daca sonda Lambda este problema, aceasta piesa va trebui inlocuita.

 

Poti sa ai probleme cu orice masina Daihatsu, indiferent ca ai cumparat-o noua sau ai cumparat o masina second hand. Daca ai nevoie de suspensii sau orice alte piese auto pentru Daihatsu, indiferent de model, gasesti orice in magazinul online Egarajul. Intra acum pe site si vezi oferta de piese auto a acestui magazin.

Iti recomandam sa cauti Piese auto pentru Daihatsu care iti pot crea probleme la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.