Care sunt cele mai bune casti audio bluetooth? Indiferent dacă vă pregătiți pentru antrenamentul zilnic sau doar vreți să iesiţi la o plimbare prin parc, căștile fără fir Plantronics BackBeat Fit 3150 sunt căștile bluetooth pe care ar trebui să le purtați. Cu controale perfecte și fără conexiune prin cablu, aceste adevărate căști wireless plantronics pret oferă cea mai satisfăcătoare experiență dintre toate căștile pe care le-am testat.

Plantronics BackBeat Fit 3150 review

În timp ce majoritatea castilor fara fir nu au complet bass, acestea au vârfuri de urechi în formă de pâlnie, care ajută la producerea unei cantități ușoare de bass. Astfel, sunetul este mai bun decât la cele mai multe căști. În plus, cu un grad de rezistență IP57 la transpirație / apă / praf, acestea pot foarte bine gestiona elementele. Cârligele flexibile și texturate se prind confortabil de urechile tale fără a vă deranja in timpul alergarii și se asorteaza bine atât cu ochelari de soare cât și cu pălării. Controalele personalizate sunt ușor de utilizat, iar durata de viață a bateriei este de opt ore. Carcasa folosită pentru încărcarea castilor adaugă 16 ore de viață a bateriei, deși este un pic prea mare pentru a incapea în buzunarul pantalonilor scurți.

Vezi pret Plantronics BackBeat Fit 3150 pe

  1. Amazon.com
  2. Plantronics.com

Cu siguranta te intereseaza cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android!

Casti audio bluetooth Plantronics BackBeat Fit 2100 review

Dacă doriți să economisiți bani căștile Plantronics BackBeat Fit 2100 sunt confortabile și ușor de utilizat și sună destul de bine. Ca și BackBeat Fit 3150, aceste casti au mai mult bass decât marea majoritate castilor. Banda dintre cele două urechi este suficient de lungă pentru a acoperi orice dimensiune a capului, dar suficient de scurtă pentru ca să nu se să sară zgomotos atunci când faci jogging. Așteptați-vă la o durată de viață a bateriei de șapte plus, dar întrucât aceste casti nu sunt cu adevărat wireless, nu vin cu carcasă de încărcare. Va trebui să le încărcați cu un cablu. În general, acestea nu sunt la fel de minimaliste și satisfăcătoare pentru a fi utilizate ca 3150, dar totuși au performanțe mari și costă mult mai puțin.

Vezi pret casti audio wireless Plantronics BackBeat Fit 2100 pe

  1. Amazon.com
  2. Plantronics.com

Castile audio Plantronics BackBeat Fit 2100 sunt relativ ușoare și stabile. Ca și în cazul 3150, fiecare cască este ținută pe loc printr-un cârlig peste ureche și o aripă de stabilizare mică care se sprijină chiar în urechea exterioară. Cârligul este ușor flexibil, dar datorită tragerii pe care o obțineți de la banda de conectare a castilor, cârligul s-ar putea simți strâns pentru persoanele cu urechi exterioare foarte mari. Niciunul dintre cei ce au testat castile nu a avut o problemă, dar dacă știți că aveti probleme, ar trebui să luați tineti cont înainte de a comanda BackBeat Fit 2100. Cârligele sunt suficient de zvelte încât oamenii care poartă ochelari ar trebui să poată purta si aceste căști fără probleme. Si aripa de stabilizare este suficient de flexibilă încât ar trebui să fie confortabilă pentru majoritatea formelor urechii. Învelișul reflectorizant pe banda robustă, cauciucată, care îți trece în spatele gâtului, sporește vizibilitatea.

Butoanele de control sunt mari, ceea ce le face ușor de utilizat în timpul alergarii. Controalele de pe Plantronics BackBeat Fit 2100 sunt ușor diferite decât cele pentru 3150. Plantronics BackBeat Fit 3150 are două butoane fizice, dintre care unul se dublează ca touchpad. 2100 are un touchpad și un buton fizic. Acestea fiind spuse, apăsările sau clicurile necesare pentru a le declanșa. Opțiunile de personalizare a controlului sunt în mare parte aceleași. Ca și în cazul 3150, picături mari de apă pot declanșa controlul tactil, dar acest lucru este rezolvat printr-o ștergere rapidă cu mâna. Ploaia ușoară și transpirația nu ar trebui să fie suficiente pentru a face acest lucru.

Cele mai bune căști audio bluetooth

Fără fir, confortabile și rezistente la transpirație, Jabra Elite Active 75t este cea mai bună pereche de căști pentru antrenamentul la sală. Am constatat că majoritatea persoanelor care fac miscare in aer liber, preferă o cască wireless. Nu numai pentru că multe dispozitive muzicale mai noi nu au mufe de căști, ci și pentru că nu trebuie să trageți de cablurile mai lungi pentru a nu vă împiedica.

Vezi pret casti audio bluetooth Jabra Elite Active 75t pe:

  1. Amazon.com
  2. Jabra.com

Casti audio bluetooth Aftershokz Aeropex: Căștile bluetooth sunt o soluție pentru un set foarte specific de oameni care nu se pot descurca cu căști la urechi. Printre opțiunile pentru acest tip de dispozitiv, acestea sunt cele mai bune pe care le-am întâlnit. Sunt ușoare și confortabile și au controale ușor de utilizat. Problema este că trimiterea undelor sonore prin intermediul craniului la urechea internă nu este cea mai bună modalitate de a obține un sunet de calitate.

cele mai bune casti audio bluetooth

Iti recomandam sa cauti Cele mai bune casti audio bluetooth – 3150! la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.