Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android! Alegerea este Galaxy Watch Active2 de la Samsung datorită performanțelor sale solide, a duratei de viață foarte bune a bateriei și funcțiilor de urmărire a condițiilor de fitness. Dacă aveți nevoie de sistemul de operare Google Wear, Fossil Gen 5 este cea mai bună opțiune.

Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android  – Samsung Galaxy Watch Active 2

Majoritatea oamenilor nu au nevoie de un smartwatch. Faptul că unul poate fi destul de util dacă doriți să vedeți cine apelează sau trimite mesaje. Sau dacă doriți să răspundeți la alte notificări, fără a vă scoate telefonul din buzunar. După cercetarea și testarea a zeci de ceasuri inteligente compatibile cu Android, vă recomandăm cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android. Aceste este Samsung Galaxy Watch Active2. Este un smartwatch pentru telefoanele android. Ecranul său rotund face să pară mai mult ca un ceas tradițional decât multe alte ceasuri inteligente și este unul dintre cele mai rapide și mai utile ținute pe care le-am testat.

Vezi pret Samsung Galaxy Watch Active2 pe Amazon!
Descopera Smartwatch Fitbit Versa

 

Galaxy Watch Active2 Samsung, disponibil în dimensiuni de 44 mm și 40 mm, este cel mai bun smartwatch pentru toate telefoanele Android, chiar dacă nu rulează software-ul Google. Acesta rulează Tizen-ul Samsung, care permite o performanță mai bună și o durată de viață a bateriei (două-trei zile) decât ceea ce obțineți din ceasurile care rulează sistemul de operare Google Wear. Interfața de ceas a Samsung este ușor de navigat datorită derulării panoului tactil, iar afișarea OLED rotundă este superbă. Galaxy Watch Active2 are, de asemenea, o urmărire impresionantă a fitness-ului, cu detectare automată a antrenamentului – ceva de care Wear OS încă se mai lipsește. Cu toate acestea, nu veți găsi la fel de multe aplicații pe Tizen ca pe Wear OS.

Vezi cum poti creste productia de celule stem pe cale naturala. 

Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android  – Fossil Gen 5

Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android poate fi smartwach-ul Fossil Gen 5 review sunt opțiuni bune pentru persoanele care doresc mai multă integrare cu serviciile Google. Aceste ceasuri rulează sistemul de operare Google Wear, care are o mai bună asistență pentru aplicații prin Google Play și integrare completă Google Assistant pentru trimiterea de mesaje sau mementouri de setare. Alimentat de procesorul Snapdragon 3100, Gen 5 oferă o durată de viață mai bună a bateriei decât ce au ceasurile vechi cu Wear OS, dar are nevoie de o reîncărcare în fiecare seară. Are un mod de consum redus care poate afișa timpul pentru o lună (dacă activați acest mod atunci când bateria este complet încărcată). Ceasurile Fossil vin, de asemenea, în mai multe stiluri pentru a se potrivi gustului tău. Cu toate acestea, Wear OS suferă în continuare de performanțe lente și de gestionare penibilă a notificărilor.

Vezi pret Fossil Gen 5 pe Amazon!

Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android  – Withings Steel HR – review 2020

Withings Steel HR este un ceas tradițional cu mâini fizice și câteva funcții inteligente, un combo numit uneori un smartwatch hibrid. Este o alegere potrivita a fi cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android. Vă arată notificări și urmărește statisticile de fitness, cum ar fi ritmul cardiac, pașii și exercițiile fizice prin intermediul micului afișaj OLED fără atingere de pe față. Pare rafinat, iar corpul mai mic îl face extrem de confortabil. Și spre deosebire de ceasurile inteligente obișnuite, care trebuie să fie încărcate în fiecare zi sau două, Withings Steel HR are o durata  a bateriei de 30 zile. Cu toate acestea, nu este nicăieri atât de versatil ca Gen 5 sau Galaxy Watch Active2. Ii lipsește un cip NFC (pentru plăți fără contact), GPS, controale media, control vocal și orice modalitate de a acționa asupra notificărilor dincolo de respingerea acestora.

Vezi pret Withings Steel HR pe Amazon!

Cel mai bun smartwach pentru telefoanele android

cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android

Desigur, ca in categoria de cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android, pot fi incadrade si alte smartwach-uri produse de alte branduri cum ar fi Huawei, Xiaomi. Totul tine de preferinte, de buget

Iti recomandam sa cauti Cel mai bun smartwatch pentru telefoanele android – 2 la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.