Deschide cont bancar cu zero comisioane! Te-ai decis, sa deschizi un cont si nu stii ce banca sa alegi din cauza comisioanelor care sunt prezente la orice operatiune pe care o faci? Alege Libra Bank prin serviciul libraonline.ro, pentru ca vei avea zero comisioane de administrare, zero comisioane de incasare, zero comisioane de plata si zero comisioane la retragerile de la bancomate.

Cont bancar cu zero comisoane

Este singurul cont online din Romania cu card atasat. Cine este Libra Bank? Este o banca infiintata in 1996, ce face parte incepand cu anul 2003 din grupul New Century Holdings, iar intr-un clasament al bancilor din Romania, ocupa locul 24.

Cont bancar cu zero comisoane

Ofera primul si singurul serviciu de banca online din Romania. Profita acum de avantajele unui cont bancar cu zero comisioane:

  • Iti deschizi un cont bancar, direct de la un calculator conectat la internet, fara sa mergi la banca.
  • Durata integului proces este mica.
  • Ai acces gratuit la internet banking.
  • Toate tranzactiile tale sunt administrate online.
  • Se poate comanda un card de debit, livrat gratuit oriunde in Romania.

Este cel mai avantajos mod de a deveni client al unei banci. Profita de aceasta oferta si deschide-ti un cont bancar cu zero comisioane. Te-ai saturat, sa-ti se opreasca comision, cand retragi bani din salar? Acceseaza libraonline.ro  si profita de serviciile avantajoase oferite de un cont bancar cu zero comisioane. In plus, vei beneficia de oferte bune la conturile de economii. Din acest cont, poti plati facturile la utilitati si poti face transferuri. Ai nevoie de un cont in EURO? il poti adauga aici si va beneficia de aceleasi conditii. Adica zero comision de administrare, zero comision de incasare din orice cont din Uniunnea Europeana.

Afla unde gasesc miere de manuka originala ieftina!

Iti recomandam sa cauti Cont bancar cu zero comisoane la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.