În cazul în care tu și echipa ta sunteți iubitori ai anotimpului rece și al zăpezii, următoarea perioada este în top-ul preferințelor voastre. Lunile care urmează cu zăpadă și frig sunt un prilej extraordinar pentru un team building alături de toată echipa. Deși majoritatea companiilor aleg ca și perioada de team building lunile mai-septembrie, cine spune că iarna nu este un anotimp potrivit pentru astfel de activități? Tocmai din acest motiv am ales ca în articolul de azi să vorbim despre un team building iarna, cu o combinație reușită între activitățile de tip outdoor și indoor.

Activități outdoor într-un team building iarna

Una dintre activitățile outdoor pe care puteți să le practicați iarna în cadrul unui team building este construirea unui iglu. Această activitate este una foarte interesantă și interactivă. În același timp vă testează atât creativitatea, cât și comunicarea cu coechipierii, capacitatea de organizare și vă motivează să lucrați cât mai eficient. Acest refugiului tradițional al eschimosilor vă va antrena imaginația și spiritul de echipă. Pentru această activitate însă este nevoie de o vreme favorabilă și de zăpadă muuuuultă.

O alta activitate iubită de simpatizanții anotimpului rece este trekking-ul cu rachete de zăpadă. Drumeția prin zăpadă cu rachete speciale oferă participanților o senzatie de plutire pe covorul de un alb imaculat așternut prin pădurile în care iarna nu gasești picior de om. Cu ajutorul rachetelor nu vă veți afunda prea mult în stratul de zăpadă, deplasarea fiind mai ușoară. O astfel de activitate negreșit vă va încărca bateriile, vă va oferi posibilitatea de a comunica uni cu alții și nu în ultimul rând veți avea parte de peisaje incredibile.

Pe lângă aceste activități, mai sunt o mulțime de posibilități de a vă petrece timpul alături de echipă în aer liber. Puteți să optați pentru activități de survival, construcție de adăpost, informații despre studiul zăpezii și al avalanșelor.

Zonele cele mai recomandate pentru astfel de activități sunt zonele montane. Printre acestea se numara: Șuior, Cavnic, Munții Apuseni – Arieșeni, Culoarul Rucăr-Bran, Munții Retezat – Complexul turistic Cheile Buții sau Râu de Mori, Parâng – Hotel Rusu sau pensiunea Ayana.

Activități indoor într-un team building iarna

În ceea ce privește activitățile de tip indoor, posibilitățile sunt nenumărate, limita fiind doar imaginația și cunoștințele celor care organizează această ieșire. De cele mai multe ori activitățile de tip indoor sunt cele care vă apropie și vă pun în situații în care să fiți nevoiți să comunicați între voi.

Iarna activitățile indoor sunt cele predominante avand în vedere condițiile vitrege ale anotimpului. După o drumeție sau o activitate în aer liber, o cană de ceai sau un vin fiert este cel mai bun răsfăț pentru întreaga echipă.

Dacă optezi pentru un team building iarna, trebuie să fii atent și la cazare pe care o alegi. Aceasta va trebui să fie una călduroasă și primitoare, în care să vă recăpătați suflul după o drumeție în aer liber și în care să puteți să faceți activitățile indoor propuse de echipă.

Iti recomandam sa cauti Team building iarna – alege combinatia activitatilor indoor si outdoor la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.