Thailanda este o destinatie indepartata, minunata. Este locul in care sigur te vei simtiti bine si vei uita de plictiseala pe care o eviti acasa si stresul din viata profesionala. Cele mai populare locatii din Thailanda sunt Chalong, Hat Yai si Bangkok. Trebuie neaparat sa le vizitezi daca ajungi aici.

Cultura thailandeza este impresionanta pentru turisti, deoarece este extrem de diferita fata de cultura oricarei tari. De aceea multe dintre noi preferam sa achizitionam lucruri originare si autentice atunci cand vizitam un loc ca acesta. Insa haine si bijuterii precum bratari de argint aduse de aici gasim si pe unele site-uri romanesti. Ce noroc cu ele!

Cultura Thailandei nu este chiar unica. Tari precum India, Cambodgia sau China au influentat cultura Thailandei si se cunoaste chiar si in zilele de azi. La fel si in cazul religiei – in Thailanda, majoritatea localnicilor sunt convertiti in Budhism, dar e prezent si crestinismul sau islamismul.

Thailanda se poate lauda si cu bucataria. Stim cu totii de mancarea Thai si exista chiar si un brand de sosuri si mirodenii cu acest nume – Thai Kitchen. In Thailanda, baza mancarurilor este orezul, fie simplu fie brun, si tot de arta culinara tine si servirea cu gust a mancarurilor, prin imbinarea diverselor forme si culori. Thailandezii sunt adevarati gurmanzi.

Literatura si muzica la fel joaca un rol la fel de important in cultura thailandeza, la fel ca in orice alta cultura. Se remarca muzica pop in zilele noastre dar apar tot mai multe formatii rock.

Masajul thailandez este un alt element si obicei cunoscut de toata lumea, in orice tara, ar acesta este tot o parte importanta a culturii, reprezentativa. Masajul thailandez tonifica, este util musculaturii, deci dupa o sedinta o sa te simti cu siguranta revitalizata.

Cu sportul, in cazul Thailandei, este vorba despre boxul thailandez. Numele acestui sport este Muay Thai si cu siguranta ai auzit de el. S-a raspandit in perioada in care a domnit regele Chulalongkorn, iar de atunci a devenit cunoscut in lumea larga. Inainte de meci, boxerii au in program interpretarea unui scurt dans in memoria stramosiilor.

Descopera mai multe facand o vizita cat de repede acestei tari! Pana atunci, exista elemente precum bijuteriile de argint specifice sau moda pe care femeile, dar si barbatii, le pot adopta!

Iti recomandam sa cauti Ce este atat de special la Thailanda? la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.