Cauti blender Nutri One pret ieftin? Descopera mai jos, perioada in care puteti cumpara acest model de blender profesional cu o reducere de 23%. Este un blender ieftin, comparativ cu pretul pe care-l are modelul Nutri Bullet. Cumpara acum blenderul Nutri One (cu motor ultra puternic de 600 W) si CADOU dispozitiv de tocat legume Curly Veggies, totul pentru a te ajuta la treburile din bucatarie.

blender-nutri-one

Vezi pret blender Nutri One

Blenderul Nutri One este un produs identic cu Nutri Bullet, ambele au exact aceleasi functii. Singura diferenta este cea legata de pret, Blenderul Nutri One este mai ieftin decat Nutri Bullet.

Specificatii tehnice Nutri One

Motor ultra-puternic de 600 W – ceea ce inseamna ca macina alimentele in totalitate si elibereaza cei mai importanti nutrienti din alimente.
Prepara milkshake-uri si sucuri delicioase si sanatoase in cateva secunde.
Este foarte usor de utilizat, printr-o simpla apasare pe cupa.
Dispune de cutite pentru sfaramare si macinare.
Dispune de 3 cupe interschimbabile pentru a amesteca şi a bea.

La cumpararea acestui blender, se ofera un cadou ce consta in Dispozitivul de Tocat Legume Curly Veggies.

“Pregătiţi o saladă amuzantă şi daţi un stil elegant mâncărurilor. Cu acest dispozitiv modern, un adevarat tocator de legume ce va ajuta, să preparaţi dressinguri şi condimentări atractive. Acest mixer bucatarie este foarte uşor şi rapid de folosit. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi legumele şi să înşurubaţi capacul Curly Veggies. Datorită lamelor încorporate, veţi vedea cum legumele ies din aparat tocate. Are două dispozitive: datorită lamei simple, puteţi mărunţi legumele iar cu ajutorul lamei duble Curly Veggies le puteţi toca. Mai mult, Dispozitivul de tocat şi decojit Curly Veggies este foarte uşor şi confortabil de folosit. Într-o secundă este gata de următoarea folosire.”

Facilitatile, care se ofera cumparatorilor sunt:

Produsele pot fi achitate in 6, 8, 10 rate cu card credit emis de BCR, Banca Transilvania sau Alpha Bank, tranzactii securizate prin platforma euplatesc.ro. Pentru aceste tipuri de produse cererea este destul de mare, promotia are loc in limita stocului disponibil.

Iti recomandam sa cauti Blender Nutri One – pret ieftin la reducere de pret de Black Friday 2023 in magazinele recomandate.