Blog
15-04-2019

Cauti miere de manuka originala ieftina?

Cauti miere de manuka originala ieftina? Am aflat despre beneficiile mierii manuka si am ales sa cumparam si mai ales sa consumam acest produs pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri. Miere de manuka pret, datorita cereri foarte mari, poate fi procurata contra unor sume pe care nu si le permite oricine.

Clasificare miere de manuka!

Sunt sisteme recunoscute in lumea intreaga si aprobate, dupa care este clasificata mierea de manuka ca fiind originala, neprocesata si 100% RAW. Acestea sunt UMF, MGO, KFactor. Mierea de manuka a devenit foarte populara din 1981, an in care a fost descoperita activitatea non-peroxidica specifica (NPA).

Mierea de manuka Wedderspoon este recoltata din regiunile de nord si de sud ale Noii Zeelande. Este in totalitate RAW. Wedderspoon este singurul producator ce detine propriul sistem de evaluare al mierii de manuka. Sistemul KFactor este aprobat de Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelanda.


Manuka Health este compania din Noua Zeelanda, ce a pus bazele unuia dintre sistemele cu ajutorul carora se evalueaza mierea de manuka: sistemul MGO. Se testeaza nivelul de metilglioxal din miere. Firma Manuka Health, detine aproximativ 20 mii de stupi, ce sunt situati in zonele cu densitate ridicata a arborilor de Manuka.